С призови класирания се завърнаха състезателите на КК „Черноморец“ от участието си във втория турнир по колоездене „Раковски Гран При“. Колоездачната надпревара бе за всички възрастови групи и се проведе в дните 13-14 април в Котел.

На Възрожденската обиколка Котел- Жеравна-Катунище бургаският клуб бе представен от шестима свои възпитаници, които спечелиха четири медала и купи.

Победители в своите възрасти станаха: Игор Мищенко и Веселин Георгиев, които се окичиха със златните медали съответно при момчета младша възраст и юноши младша възраст.

Сребърни медалисти са Савва Мищенко във възраст деца и любители и Петя Петрова – момичета старша възраст, като в същата група при дамите Александра Александрова се класира на четвърто място. В битката при момчета старша възраст Кирил Ибрагимов завърши шести. Треньор на бургаските спортисти е Тодор Ангелов.

Състезателният сезон за колоездачите на КК „Черноморец“ продължава с традиционната надпревара Купа Бургас. Състезанието ще се проведе идната седмица на 24 и 25 април.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви