След загубата на „Черноморец“ със 76:72 от „Берое“ старши треньорът Васил Евтимов изрази недоволството си от отношението на част от играчите му.

„Вината като треньор я поемам аз. Явно не съм ги мотивирал достатъчно да спечелим този мач. Поздравявам отбора на Берое, наистина играха по-добре от нас, видя се. Да, разликата беше само 4 точки, но мачът се реши в малките детайли.

На някои от играчите не им харесва това, което им казах да се направи. Явно разбират повече от мен. Казах им, че съм играл достатъчно баскетбол. Поемам вината. Този мач трябва да го забравим. По всяка вероятност няма да завършим четвърти. Ако завършим пети, сигурно ще играем пак с Берое на плейофите. Всичко е възможно. Разликата е само 4 точки, резултатът е много близък. Просто си допадаме двата отбора, играем доста равностойно и мисля, че в плейофите ще продължим по същия начин.

Изненада срещу Черно море и Спартак няма да има. Ще съм напълно подготвен с тренировките в следващите дни. Отборът ще бъде готов да играе и ще излезем с голямо самочувствие. Просто не е било писано да спечелим днес.“

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви