Някои от летните тенденции в бижутата за 2021 година са тези, които може би сте виждали и преди – колиета и висулки, които ще бъдат на мода още дълго време.

Към тях се присъединяват и някои дебютни предложения като неонов емайл и лъскави обеци, които добавят свежест за новия сезон. Независимо дали се насочвате към плажа, четете в парка, изпълнявате поръчки или стоите вкъщи на хладно, трябва задължително да носите някое бижу, за да се чувствате по-добре.

Ето пет предложения, които ще паснат чудесно на всеки летен тоалет

Висулки

За това лято опитайте да комбинирате огърлицата си с висулка с други цветни аксесоари. Добавете към нея едни кръгли обеци или пък красива гривна. Някои хора смятат висулките за прекален кич, но експерти казват, че те добавят елегантност към визията. Не се притеснявайте да експериментирате с цветовете, стига само те да са в тон с дрехите ви. Ако не знаете каква гама да изберете, заложете на класиката от сребърно или златно. Така ще имате възможност да комбинирате бижутата с всичко, което намерите в гардероба.

Перли

От Камала Харис до Хари Стайлс, перлите никога не са били повече на мода, отколкото в момента. Заложете на класическото перлено колие, което ще придаде стил и елегантност към всеки обикновен летен тоалет. Ако не искате да привличате много внимание към себе си, тогава се насочете към перлена гривна за глезена, която да комбинирате със сандалите си.

Колие тип верижка

Верижните колиета бяха се изгубили през последните години, но сега отново са на мода. Благодарение на пандемията, много от нас погледнаха в миналото, за да почерпят идеи за новата си визия. Тъй като нямахме много възможности за пазаруване, извадихме старите си аксесоари и ги включихме в новите си тоалети.

Една от тенденциите този сезон е наслагването на няколко аксесоара, която чудесно пасва на верижните колиета. Вземете два модела, които се различават в дебелината си и ги съчетайте с обеците или гривната си.

Неонов емайл

Нищо не напомня за настъпващото лято така, както ярките цветове. Този сезон опитайте смели модели от емайл, които незабавно ще привлекат вниманието на околните. Може да заложите както на цветно колие, така и на обеци, комбиниращи се по перфектен начин с тоалета ви. Най-актуалните цветове за сезона са синьо, оранжево и жълто, така че търсете продукти в тази гама.

Блестящи обеци

Сигурни сме, че повечето от вас нямат търпение да заменят домашните дрехи с нещо по-елегантно. За да бъдете перфектни по време на първата си официална вечеря след пандемията, ви предлагаме да комбинирате тоалета си с блестящи дълги обеци. Ако не искате да усещате как аксесоарите ви се мърдат при всяко движение, тогава заложете на модел, който върви по дължината на ухото.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви