Марихуана
Снимка от палатката, в която бяха открити наркотици през седмицата

Седем мъже са задържани за последната седмица за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, съобщиха от полицията. Образувани са две бързи производства и пет преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас. Неутрализирани са две оранжерии за отглеждане на конопени растения.

Най-характерните случаи са свързани със задържането на:

– 36-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, обитаващ апартамент в бл. 27 в ж.к. „Меден Рудник“, в който при извършеното претърсване са намерени и иззети : съцветия от канабис с общо тегло около 180 гр. и две електронни везни. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

– 22-годишен бургазлия, който около 12.00 ч. на 04.04.т.г. / в изборния ден/ по време на изпълнение на служебните си задължения по охрана в училище в бургаски комплекс, където са разположени Секционни избирателни комисии, пушел в двора до сградата на училището саморъчно свита цигара с канабис. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви