Промокод
Кой и как получава промо код

Ако сте регистриран клиент в някой онлайн магазин, от който пазарувате редовно, то тогава можете да очаквате на вашия имейл, да бъде предоставен промо код за отстъпка.

В първия момент, ще се учудите как се използва комбинацията от цифри и букви, която ще видите, но пък това ще трае кратко, защото в системата на магазина, ще видите поле за въвеждането на този код. ПромоКод.БГ разкриват как да използвате ефективно промоционалните кодове по-долу в статията.

Правила за използването на промо кодове

При положение, че получите промо код за отстъпка от интернет търговеца, при който пазарувате, е нужно да влезете в използваната от Вас платформа, да си набележите продукти и / или услуги и да ги добавите към списъка с покупки.

Първото нещо, което ще видите е общата цена, а след това и полето за въвеждане на промоционален код. Там трябва да се впише кодът, който са Ви предложили. Извършвайки това действие ще се приспадне предоставения Ви процент отстъпка.

Важно е да се гледа и срокът на промо кода. Повечето ваучери за намаления имат своята валидност, с която трябва да се съобразите. Те могат да важат за 5 дни, 1 седмица или цял месец, но ако не прочетете точния период, може да изпуснете намалението, а промо кода да се анулира. Има и безсрочни промо кодове, но те важат главно за търговци, партньори и съдружници.

В много случаи е достатъчно да копирате получения по имейл промо код и да го поставите в обозначеното за него поле в онлайн магазина. Има обаче и някои платформи, които изискват да въведете ръчно номера на ваучера. Ето защо, ако не успеете по метода copy / paste, е добре да опитате с мануално въвеждане. Това се налага рядко, но все пак е добре да го имате предвид.

Колко процента отстъпка мога да получа?

Процентът на отстъпка при използване на промо код варира, в зависимост от политиката на интернет търговеца. Виждали сме ваучери с 10% отстъпка, както и такива със 70% намаление от общата цена. Тук е важно да упоменем, че има промо кодове, които важат за дадени продукти или услуги, а има и такива, които се касаят до всички предложения от дадената търговска фирма.

Без значение, дали сте взели промо кода директно от търговеца, или сте го намерили в сайт за промоционални кодове в интернет, е нужно да се запознаете с правилата и условията към офертата. В тях е упоменато колко процента е отстъпката, какъв е срокът за ползване, къде се въвежда ваучер и друга важна информация, която ще изиграе важна роля за използването.

При какви условия получавам промо код?

Промоционалните кодове могат да бъдат връчени на редовните клиенти на дадени фирми. Те се предоставят при извършване на определен брой покупки, както и в празнични дни, като например Коледа, Нова Година, Св. Валентин и прочие празници.

За щастие вече съществуват специални уебсайтове за промо кодове, където не е нужно да правите нещо конкретно, освен да препишете кода и да поставите в полето на платформата за пазаруване, за да Ви бъде дадена отстъпката.

Общо взето това е всичко, което ние от ПромоКод.БГ имахме да споделим с Вас относно правилното и ефективно използване на промо кодове за отстъпки при пазаруване в интернет пространството. Много бихме искали да сме били полезни с тази информация и Ви пожелаваме да правите по-изгодни покупки.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви