Продължават споровете между Анджелина Джоли и Брад Пит за попечителството над децата им. Двамата имаха един от най-тежките холивудски разводи заради това. Последно Анджелина обвини Пит в домашно насилие.

Нейният 82-годишен баща – Джон Войт също коментира развода на дъщеря си. Звездата сподели, че самият той се моли за Брад Пит заради пристрастяването му към алкохола.

Според Войт именно това е била причината за раздялата на актьорите, които бяха женени от пет години, но живееха заедно от 12.

„Брад имаше известни затруднения с пиенето и се надявам да се справи. Моля се за него – каза Джон, цитиран от OK Magazine.

Търпението на Джоли приключило след инцидента в самолета, когато цялото семейство се връщало от Париж. Докато бил в нетрезво състояние, Пит се сбил с най-големия си син, 19-годишния Мадокс. След този инцидент двамата практически не общуват.

Освен Мадокс, двойката има още пет деца: 17-годишният Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло, 12-годишните близнаци Вивиън и Нокс. „Децата се справят с всичко, както могат“, коментира Войт положението на внуците си.

Джоли и баща ѝ винаги са имали трудни отношения, но преди няколко години тя успя да се сближи с него. „Той много добре разбираше, че в този период те имат нужда от дядо си. Снощи трябваше да посетя терапевт и той беше там… Просто го помолих да бъде готин дядо, да е креативен. Трябва да се забавлява с децата, да разказва истории и да чете книги“, споделя актрисата в интервю през 2017 година.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви