208-сантиметровото крило Милош Милидрагович си стегна багажа и напусна „Черноморец“ по собствено желание. Причината за това е, че сърбинът не се е чувствал полезен за развитието на отбора.

Сърбинът подписа договор с клуба в края на септември м.г. със заявка, че успешно може да играе и като център. За 18 мача в НБЛ с екипа на „акулите“ обаче Милидрагович не оправда очакванията. 27-годишният сърбин рядко влизаше в игра и записа средни показатели от 3.5 точки и 3.5 борби за около 14 минути на мач.

„Милидрагович ме уведоми преди два дни, че не иска да бъде част от отбора. Сега предстои да се разберат с клуба какви ще са следващите стъпки“, каза старши треньорът Васил Евтимов пред камерите на Max Sport 2 преди победата с 98:88 срещу „Академик“.

208-сантиметровият център изигра 18 мача с екипа на Черноморец в НБЛ, като постигна средни показатели от 3.5 точки и 3.5 борби за около 14 минути на мач.

Радващата новина е, че в игра се завърна лекуващият контузия Евгени Хаджирусев. При успеха над пловдивчани за 28 минути на паркета той записа 15 т.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви