Слави Трифонов
Слави Трифонов

Изненадата на тези парламентарни избори безспорно е партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, която вероятно ще бъде втора политическа сила

До този момент обаче Трифонов не се е появил по нито една ТВ, за да коментира резултатите. Единствено Тошко Йорданов коментира резултата и прогнозира, че ИТН ще е втора политическа сила, тъй като /по негова информация/ българите в чужбина са гласували за тази партия и за „Демократична България“ на Христо Иванов. Защо Слави Трифонов мълчи, отговор преди минути даде той, публикувайки следния пост във Фейсбук:

За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал.
Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда.
Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви