Броитни Спиърс
Бритни Спиърс

Певицата Бритни Спиърс призна, че след гледането на новия телевизионен документален филм Framing Britney Spears, посветен на живота й, е останала истински съкрушена

Лентата, която се фокусира върху шеметната й кариера като тийнейджърка, прекомерния медиен интерес към нея и широко коментираното й психично здраве, я е накарала да плаче в продължение на 2 седмици. Затова и 39-годишната певица написа в Инстаграм, че не е успяла да изгледа целия филм.

„Но от това, което видях, бях така смутена от светлината, в която ме представят… Плаках две седмици. Все още плача понякога“, написа тя и добави към публикацията си видеозапис, на който танцува под звуците на песента Crazy на Aerosmith.

Документалният филм, излъчен миналия месец, отново събуди интереса към темата за дългогодишната съдебна битка на Спиърс с баща й за попечителството върху финансите й

Изпълнителката, чиято звезда изгря през 1998 г. с хита й Baby One More Time, иска да отнеме правата върху състоянието си от баща си Джейми Спиърс. Той бе определен за попечител през 2008 г., когато тя бе хоспитализирана за психиатрично лечение.

„Изложих целия си живот на показ, изявявайки се пред хората. Нужна е много сила, за да вярваш на целия свят с цялата си уязвимост, защото медиите винаги са ме съдили толкова много и са ме поставяли в толкова неудобно положение… И все още съм в това положение, до днес. Светът продължава да се върти, животът си върви и ние си оставаме така крехки и чувствителни като хора… Аз не съм на този свят, за да съм перфектна. Това е скучно. Тук съм, за да предавам нежност“, написа още Бритни.

Монитор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви