Радинела Чушева
Радинела Чушева

Адреналинката Радинела Чушева отива на конкурса „Мис Вселена“ в Холивуд, Флорида, съобщи „Телеграф“.

Тя нашумя като Мис България 2019, когато папарашки снимки я изкривиха и окарикатуриха. Радинела явно е преодоляла тази суматоха и след това се явила на друг конкурс – „Мис България Вселена“, който всъщност е международно признат.

Този път проявата е била онлайн, като международно жури е оценявало около 80 кандидатки, уточниха организаторите от „БОК стар моделс“.

Оценявани били поведението пред камера, отговор на въпроси на английски, излъчване и т.н. Радинела е на 24 г., от София. Има медали от състезания по художествена гимнастика в девическа възраст. Бе и адреналинка. Тя е бакалавър по журналистика и магистър по маркетинг. Владее английски и се занимава със спортни танци и рисуване. Висока е 172 см, другите й мерки са 88-62-88.

След пропускане миналата година тази „Мис Вселена“ ще се състои в Холивуд, Флорида, край Маями

Финалът е на 16 май (у нас 17 май в 3 ч. сутринта). Радинела казва, че не е знаела, че като става Мис България 2019, на практика няма да участва на световна проява. Била много разочарована и от това, но решила да кандидатства за „Мис България Вселена“. Приятно се изненадала, че отново побеждава и това й вдъхнало сили, че може да успее. Допълва: „Смятам да се изява чрез показването на българските традиции и обичаи по неподправен начин“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви