От 4 април „Изправи се! Мутри вън!” ще бъде част от управлението на държавата. Такава увереност изрази областният лидер и водач на бургаската листа на коалицията Живко Табаков.

Той бе категоричен, че „Изправи се! Мутри вън!” ще имат силно представителство от Бургас с поне два мандата в парламента. В бъдещото Народно събрание коалицията със сигурност нямало да си партнира с ГЕРБ и ДПС.

Табаков поясни, че вижда разочарованието на хората от ВМРО и НФСБ, които служили за патерици на Бойко Борисов и тези две партии нямало да бъдат парламентарно представени.

Според него най-естествено е новото правителство да бъде съставено от „Изправи се! Мутри вън!”, Демократична България и „Има такъв народ!“.

Изборите за пръв път няма да бъдат спечелени от политическия елит и статуквото. Вотът ще бъде на страната на гражданите. Имахме възможност да посетим всички общини в Бургаска област, говорихме с много хора и оценката, която те дадоха на нашата програма е добра, защото тя е насочена към всички граждани. Икономическите ни мерки са силно подкрепени. Хората знаят, че след 4 април страната ще поеме в нова посока, че няма да има ново правителство на Борисов, че коалиция „Изправи се! Мутри вън!” ще създаде ново такова с други парламентарно представени партии. Вярвам, че ние сме хората, които ще поведат към добро държавата. Призовавам всички българи да излязат и гласуват без притеснения, без да се поддават на манипулациите, които ГЕРБ правят. Бюлетина номер 18 е тази за промяната„, каза още областният лидер на „Изправи се. БГ“.

Общинският председател на коалицията Габриела Гоцкова сподели от своя страна, че бъдещето на България принадлежи на мислещите, разумните и отговорните хора.

На тези, които на 4 април ще отидат до урните и ще върнат справедливостта в държавата, така че ги призовават да дадат своя глас за нас„, заяви тя.

Според вторият в листата Драгомир Ошавков това са най-важните избори за последните 30 години.

„Трябва да направим нужното да разкараме Борисов от властта. Призовавам всички да гласуват“, каза той.

„Много трудна кампания, необичайно. Има страх, който дълго е налаган на хората. Нека се отърсим от него и да се възползваме от демократичния избор и повече хора да упражнят правото си на глас. Надяваме се на силна подкрепа и посланията ни да са били чути. Мисля, че в новата ни история това ще бъде най-очакваната промяна“, заяви от своя страна Здравко Василев, трети в листата на „Изправи се! Мутри вън!”

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви