Андрей Рунчев
Андрей Рунчев

„Ще работя за изграждането на новите индустриални зони в Бургас и тяхното развитие. Нови, високотехнологични и екологични производства, които ще реализират добавена стойност, ще привличат млади, образовани и амбицирани специалисти, които ще получават високи доходи и ще могат да отглеждат своите деца в Бургас”. Това каза кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Андрей Рунчев.

„Залагаме на добро образование. Редно е да привлечем инвестиции, които ще дадат възможност наученото да се приложи на практика и да носи ползи на града и неговата икономика. Осъзнавам факта и максимата, че конкуренцията на пазара на труда повишава доходите и качеството на труда, а това от своя страна води до по-добър стандарт на живот и удовлетвореност”, допълва Рунчев и отбелязва, че неговата лична мечта е един ден в Бургас да се изгради завод за електрически автомобили .

„В екип ще работим за реализацията на четирилентовите пътища от Бургас до Айтос, Царево, Малко Търново и Царево. Това ще улесни и ще направи транспорта до областният град много по-комфортен, безопасен и бърз и ще даде възможност гражданите на тези региони да получават бърз достъп до медицинска помощ, услуги и работа. Учениците в средното образование ще могат да посещават професионални гимназии в Бургас като това няма да налага нуждата от преместване на семейства поради затруднено ежедневно пътуване”, разясни Рунчев.

„Трябва да отбележим и изграждането на магистрала „Черно море“, която ще е важен транспортен коридор между областите Бургас и Варна и ще даде възможност за повишаване на броя на туристи и стоки не само между двата региона, но също така и от държавите на север, които са традиционни туристи и инвеститори”, допълни кандидатът за народен представител.

„Като експерт в транспорта и дългогодишният ми опит в Община Бургас мога да потвърдя желанието ми да работя и в бъдеще за подобряване на транспортната инфраструктура, организацията на движението, паркирането и навлизането и на все повече дигитални услуги, които да улеснят гражданите и гостите на Бургас. Със сигурност ще бъдат изградени и пуснати в експлоатация буферни паркинги, които да поемат автомобилите, които идват към областният град магистрала Тракия, северно и южно Черноморие. Те ще бъдат свързани с обществения транспорт , така че когато примерно даден човек си остави колата на паркинга, след това да ползва градския транспорт безвъзмездно, или обратното”, смята Рунчев и допълва, че в момента продължава да се реализира обновяване на автопарка на Бургасбус ЕООД. От есента бургазлии и гостите на града ще могат да се возят на изцяло електрически автобуси. Надгражда се непрекъснато системата за паркиране, планира се изцяло дигитализиране на процеса и всички услуги да се извършват по електронен път. Така от една страна ще се намали административната тежест, а така и ще се спести време на гражданите.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви