Класическият цял бански или бикините никога не излизат от мода, но лятото на 2021 година дава нова възможност за забавни тенденции за плажа, които да опитате.

От най-удобните стилове до секси костюми с висока талия, ви показваме петте най-добри бански за този летен сезон. Набавете си ги още сега, за да не се окаже, че после не можете да ги намерите.

Пет популярни бански за лято 2021

Блясък и сексапил

Всичко, което е одобрено от Риана, със сигурност се превръща в модно вдъхновение за много дами по света. След като множество възможности за празнуване и събиране с приятели бяха поставени на пауза, все още търсим поводи да облечем официалните си рокли и костюми.

Все още не се знае докога тези дрехи ще стоят в гардероба, но пък на сцената се появяват банските, вдъхновени от нощния живот. Преместете партито от задимения нощен клуб на чист въздух край басейна или морето и вижте как хората ще обръщат поглед след вас.

Може да заложите на кожен бански от две части, който ще добави нотка на забавление и сексапил към визията ви. Ако пък предпочитате нещо от 90-те години, може да изберете бански от две части, чието горнище покрива по-голямата част от тялото ви, но все още остава нещо, което да привлича хората.

Връзките са на мода

Бикините с връзки винаги са добра идея и осигуряват изключително много предимства. Тази тенденция не само е ласкателна за всички типове тяло, но може да я намерите в хиляди различни стилове, което улеснява намирането на онзи, който ви пасва най-добре.

Ретро принтовете със сигурност ще бъдат една от звездите на лято 2021 и това никак не е изненадващо. Все повече хора търсят тоалети, с които да повдигнат настроението си, а банските с цветни рисунки по тях няма как да не ви накарат да се усмихнете. Намерете си тоалет, който е с регулируеми връзки, за да може да получите удобство по всяко едно време на плажа.

Райета

Обичаме всяка тенденция, която е едновременно функционална и модерна. Именно тук влизат в играта ребрените бански костюми. Като всяка добра инвестиция, те се разтягат и растат, за да угодят на тялото ви, независимо в какъв период от живота си се намирате.

Това са банските, които са идеални за любители на водни спортове и плажния волейбол. Отпуснете се и се насладете на слънцето, знаейки, че вашият костюм ще задържи всичко на място.

Въпреки че носенето на бял цвят на плажа може да предизвика паника от прозиране, тази година той ще бъде една от водещите тенденции. Бронзовата ви кожа просто ще свети на фона на чистата палитра, като по този начин ще покажете едновременно стил и загар.

Изрязани

Изрязаните бански навлязоха с пълна сила преди няколко години и се оказва, че са тук, за да останат. Това е най-добрият начин да вземете един класически модел и да му придадете нов свеж облик.

Пасващи на всички типове тяло, тези бански костюми показват само онова, което си заслужава да се види. Тъй като не покриват много от тялото ви, не забравяйте да вземете със себе си и слънцезащитния крем.

Тези модели са стратегически проектирани, за да изглеждате възможно най-добре в тях. Те описват добре талията ви, за да покажат естествените ви извивки, а в допълнение към това удължават и торса.

Обръчи

Това е тенденция, която е издържала теста на времето. Обръчите и халките винаги намират място в банските костюми, независимо дали става дума за пандемична година или за съвсем обикновен летен сезон.

Дълголетието на тези модели се дължи на начина, по който те естествено ласкаят фигурата и придават разнообразие на всеки класически силует.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви