Maroon 5 се завръщат със сингъла „Beautiful Mistakes“ (ft. Megan Thee Stallion), издаден на 3 март

Меките китарни и поп трап ритми започват песента, повтаряйки елементи от хитовия сингъл „Mood“ от Iann Dior и 24kGoldn. Песента има потенциал. Ливайн олицетворява човек, който не може да премине покрай една връзка, защото я вижда през розови очила. Той смътно си спомня за минала връзка, която явно идеализира, като пропуска голяма част от бъркотията и тънкостите, които идват с връзката, докато пее: „Напълвам дните си с начина, по който ходите/И изпълвам нощите си с разбити мечти. ”

От друга страна, личността на Меган Ти Жребецът гледа към бъдещето, очевидно е преминала от връзката. Текстовете й са конкретни и изрични, което предполага ретроспективна яснота, тъй като тя приема много по-реалистичен възглед за същата връзка. Тя рапира: „Докажи, ако си дал обещание, тогава го изпълни (спази го) / Защо искаш да лъжеш и след това да се ядосваш? Не вярвам (момче.)

Чрез „Красиви грешки“ Maroon 5 за пореден път доказват, че ще правят каквото е в тенденцията в поп музиката. Що се отнася до Меган, този сингъл е свидетелство за нейния впечатляващ диапазон като музикант. Емоционалната уязвимост, която тя въплъщава в сингъла, ѝ подхожда и е нещо, което да очакваме с нетърпение в бъдещите ѝ песни.

Надяваме се, че предстоящият седми студиен албум на Maroon 5 ще бъде много по-добър от водещия сингъл. Megan Thee Stallion, от друга страна, оставя слушателите да искат повече.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви