Емили и Себастиан
Емили и Себастиан

Моделът Емили Ратайковски роди момченце. Красавицата пусна почти еротична снимка в Instagram, на която се вижда как кърми новороденото си бебе.

Детето носи името Силвестър Аполо Беър (Sylvester Apollo Bear). Той е плод на любовта на манекенката с филмовия продуцент Себастиан Беър Макклард.

„Слай се роди на 8 март в най-сюрреалистичната, красива и изпълнена с любов сутрин в живота ми“, пише в поста си красавицата, която през цялата си бременност активно присъстваше в социалната мрежа в обичайното си оскъдно облекло, а понякога дори без него.

През последните дни на бременноста си Ратайковски обяви и раждането на своята първа книга „Моето тяло“, публикувана от издателство „Metropolitan Books“.

„Това е дълбоко изследване на феминизма, сексуалността, силата и отношението на мъжете към жените. Есетата описват моменти от живота на Емили, докато в същото време анализират сивата зона между съгласието и злоупотребата в модната и филмова индустрия“, пише в описанието на книгата. Изданието може да бъде открито онлайн.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви