Ден след откриването на традиционната приемна до Часовника, и в к-с ж.к. „Меден рудник“ ще има място за срещи с кандидатите от листата на коалиция ГЕРБ-СДС.

Приемната стартира днес и се намира до бл.114, в района на бл.100. Шатрата в най-големия и бързо развиващ се комплекс в Бургас ще работи от 11.00 ч. и се предвижда да бъде мобилна.

Кандидатите за депутати проведоха разговори с жителите на комплекса. Един от най-честите въпроси бе свързан със санирането на блокове. В регионалната програма на ГЕРБ като приоритет е посочен рестарт на на мерките за енергийна ефективност. Само в Бургас още 132 блока са с вече сключени договори с Община Бургас и очакват нов етап на развитие. Програмата ще се разшири, като към нея се включат и еднофамилните къщи.

На откритата приемна в ж.к. „Меден рудник“ жителите на Бургас ще могат научат за националните приоритети на партията, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

На приемните на ГЕРБ до Часовника и в к-с „Меден рудник“ гражданите ще могат да задават своите въпроси и на общински съветници от партията.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви