Лигата на справедливостта
Лигата на справедливостта

Режисьорската версия на „Лигата на справедливостта“, дело на Зак Снайдер, се появи по-рано от предвиденото в новата стрийминг платформа HBO Max

Това стана ясно, след като част от потребителите пожелаха да гледат новия „Том и Джери“, но вместо това получиха подарък – премиера на 4-часовата продукцията за супергерои.

„Лигата на справедливостта“ се е появила 10 дни по-рано от обявената дата, като причините за това все още не са ясни, съобщават от The Hollywood Reporter

Пред изданието зрителите обясняват, че са успели да изгледат цели 60 минути от кинорожбата на Снайдер, преди платформата да прекъсне излъчването. От The Hollywood Reporter обясняват, че също са успели да си пуснат „Лигата на справедливостта“, след като са поискали от платформата да зареди „Том и Джери“.

„Грешката бе адресирана до минути“, обясни пък говорител на WarnerMedia пред сп. Variety. Потребителите на Туитър, които са споделили кадри от новия филм пък са получили предупреждения да свалят снимките.

Припомняме, че версията на Снайдер е сред най-очакваните заглавия в киноафиша за годината. Официалният вариант на „Лигата на справедливостта“ излезе през 2017 г., като малко след трагичната смърт на дъщеря му, режисьорът се оттегли от проекта.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви