В изявление британското кралство семейство каза, че расовите проблеми, повдигнати в интервюто на принц Хари и съпругата му Меган в интервюто за американската телевизия Си Би Ес,
В изявление британското кралство семейство каза, че расовите проблеми, повдигнати в интервюто на принц Хари и съпругата му Меган в интервюто за американската телевизия Си Би Ес, "са тревожни"

Бъкингамският дворец наруши мълчанието си след обвиненията в расизъм, отправени от херцогинята на Съсекс, предадоха световните агенции

В изявление британското кралство семейство каза, че расовите проблеми, повдигнати в интервюто на принц Хари и съпругата му Меган в интервюто за американската телевизия Си Би Ес, „са тревожни“ и че ще ги разгледа частно и разреши.

„Цялото семейство е натъжено да научи всичко за това през колко предизвикателства са преминали през последните години Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, особено за расата, са тревожни. Макар някои спомени да се различават, приемаме темите сериозно и ще ги разрешим в семейството. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат обичани членове на семейството“, се посочва в изявлението на Бъкингамския дворец, цитирано от Ройтерс.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви