„Изправи се! Мутри вън!“ официално откри предизборната си кампания в Бургас. Това стана пред павилиона на коалицията, намиращ се до сградата на Община Бургас. На откриването присъства лидерът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова, областният лидер и водач на бургаската листа Живко Табаков, общинският председател Габриела Гоцкова, както и останалите кандидати за народни представители от коалицията.

В бургаската листа на „Изправи се! Мутри вън!“ няма парашутисти, а хора от цялата област, които са с изявена гражданска позиция. Ще водим позитивна кампания, защото вече всички сме запознати със скандалите, чекмеджетата и корупцията в модела „Борисов“. Увереността ни като коалиция идва от това, че програмата ни е създадена така, че парите да стигат до нормалните хора„, коментира Табаков.

Той поясни, че в програмата на „Изправи се! Мутри вън!“ ще се акцентира върху всички населени места в Бургаска област и ще се даде старт на забавените проекти в тях.

„Моето присъствие в Народното събрание ще ми даде един много по-голям хоризонт на действие в темата, в която съм специалист – туризъм и неговото развитие. Това е много важен отрасъл за Бургас и региона. Нужно е широко обществено обсъждане и промяна в Закона на туризма и съпътстващите наредби в него. Важно е да се преразгледа на Закона за шума„, коментира още той.

Лидерът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова бе категорична, че листата за народни представители в Бургас е млада и професионална.

„„Изправи се! Мутри вън!“ удържа обещанието си към обществото да представим основно граждански листи. Сред имената в тях личат много професионалисти, икономисти, спортисти, юристи и лекари. Стартът на нашата кампания е началото на края на модела на „чекмеджето на Борисов“. Нашият план е незабавна закрила на обикновените хора в България, а не парите да следват Борисов и неговия джип“, каза тя.

Манолова заяви още, че е ненормално и несправедливо човек да получава по-малко от 1000 лева минимален доход на месец в страната. Подобен цифра можело да се постигне с промени в данъчната политика и подкрепа за бизнеса.

В навечерието на 8 март се радвам, че съм в листа на коалиция, в която сред лидерите са 2 жени – Мая Манолова и Татяна Дончева. Призовавам хората да им гласуват доверие, защото те няма да ги подведат. В нашата кампания няма да видите да се раздават сакенца или пачки, както е при други“, каза вторият в листата на „Изправи се! Мутри вън!“, Драгомир Ошавков.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви