Раковски
Най-добрите ще получат награди

Фондация „Благотворителност и милосърдие“ обявява открит национален литературен конкурс за написване на есе на тема „Раковски и свободата“.

Поводът е 200-годишнината от рождението на Г. С. Раковски, .Всеки участник в конкурса ще получи грамота за участие, а първите трима класирани автори – грамота и парична премия от 500, 400 и 300 лева.В конкурса могат да участват гражданите на Република България от всички творчески възрасти.

Есетата се приемат за журиране до 6 май т.г. – Гергьовден, в стандартен електронен вид и формат DОС, на е-mail: konkurs.rakovski@gmail.com.

Жури на конкурса: Председател: проф. Валери Стефанов.Членове: доц. Илия Кожухаров, доц. Ефрем Ефремов, доц. Атанас Владиков и Степан Ерамян.

Задължително е авторът да посочи под основния текст на есето своето име, възраст, пощенски адрес, телефон и e-mail за обратна връзка.

С предоставянето на своето есе за журиране, всеки автор декларира, че то не е било публикувано досега и, че предоставя своите авторски права на Обединената велика ложа на България за издаването им в сборник.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви