Мария Илиева
Мария Илиева

Мария Илиева обмисля да прекарва все по-голяма част от времето си в Америка, пише HotArena

Всяка година изпълнителката пътува до Щатите за няколко седмици. Тя е в Маями и сега заедно с тригодишния си син Александър. Двамата са отседнали в прекрасна къща с градина и се наслаждават на топлото време, дори ходят на плаж. Скоро обаче ще трябва да се върнат в България, защото певицата планира да започне работа по нова балада. Приключи ли със записа, пак хваща самолета за Щатите. Страната става все по-привлекателна за Мария, защото там вече е завързала интересни контакти с асове в шоубизнеса. Те я окуражавали, че ако успее да запише успешен музикален проект в САЩ, ще направи пробив, подобен на този на Мария Бакалова в киното.

Тя няма търпение да стигне и до Ню Йорк, където не е стъпвала досега. Певицата твърди, че се чувства добре в Америка, а и не е била притеснена от излишни противоепидемични мерки и рестрикции. Това тя разкри в личния си профил в Инстаграм. „Трябва да е ясно, че психическото здраве е не по-малко важно от физическото. Както и че разликата между лекарство и отрова е в количеството“, обяснява звездата, допълва Галерия.

Мария Илиева сияе и с нов мъж до себе си, след като се раздели с бащата на детето си

Тя обаче категорично отказва да разкрие самоличността му и го пази в тайна, но според запознати новото й гадже е много по-младо от нея.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви