IIII е четвъртият албум от германския DJ и продуцент Робин Шулц

В чест на неговото отпразнуване в Нидерландия беше организирано шоу с дузина дронове, които превзеха небето, а в полунощ зазвуча хитовия сингъл на Шулц, „In Your Eyes“ /видеото/.

Шоуто е заснето на видео и се излъчи на живо по Youtube в момента на излизането на албума, така че всички фенове по света имаха възможност да се насладят на спектакъла. Шоуто е продуцирано от Drone Light Shows by Anymotion.

Робин Шулц казва: “Във време като това, когато не можем да се събираме, за да празнуваме и танцуваме, исках да създам нещо, което да имитира енергията на голяма тълпа, за да отпразнуваме този специален момент. Просто няколко минути истински празник и забавление, които да развълнуват хората по света, където и да се намират“.

Шулц работи по новия албум IIII по време на световното турне през последните три години

Той вече отбеляза големи хитове с многобройните песни в албума, включващи „All We Got“, „Alane“, „In Your Eyes“, „Speechless“, „All This Love“ и „Rather Be Alone“. Оставащите 11 песни са чисто нови издания.

Робин разказва: „В ума си съм все още онзи човек от Оснабрюк, който иска да успее с креативен светоглед. С тази амбиция подходих и към новия си албум“.

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви