Британският принц Хари, който напусна Англия и се установи в Южна Калифорния миналата година, рапира по песента от сериала „Принцът от Бел Еър“ от 90-те години по време на участието си в тв шоу, съобщи Асошиейтед прес

Като гост в „Още по-късното шоу на Джеймс Кордън“ по телевизия Си Би Ес, излъчено рано в петък, Хари каза, че е решил да се оттегли от ангажиментите си като високопоставен член на британското кралско семейство, за да защити съпругата, сина си и психическото си здраве. „Беше по-скоро стъпка назад, отколкото оттегляне“, каза той пред Кордън.

„Обкръжаващата среда беше тежка, което много хора виждаха според мен, затова постъпих, както би направил всеки съпруг и баща и се замислих „Как да измъкна семейството си оттук?“ Но ние никога не сме си тръгвали и що се отнася до мен, каквито и решения да се вземат по този въпрос, аз никога няма да си тръгна“, каза принц Хари.

Това е първото интервю на принц Хари,

след като баба му, британската кралица Елизабет Втора лиши по-рано този месец него и съпругата му, бившата актриса Меган Маркъл, от останалите им кралски ангажименти. На 7 март ще бъде излъчен разговорът на Опра Уинфри с принц Хари и Меган. В тв шоуто Кордън и принц Хари бяха показани да правят обиколка на Южна Калифорния с открит автобус и в един момент спират пред къщата, където е заснето началото на продължението на „Принцът от Бел Еър“ с Уил Смит.

Кордън казва, че ако мястото е било подходящо за Свежия принц, ще е подобаващо и за истински принц и пита Хари дали помни песента. В отговор принц Хари започва да рапира. Семейството на принц Хари се установи в имение в Санта Барбара, северно от Бел Еър.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви