Сред приоритетите на Изправи се! Мутри вън! попадат ревизия на досегашното управление на Борисов, както и повишаване на доходите на хората. Това каза областният председател на коалицията Живко Табаков след регистрацията на бургаската листа за участие в изборите за Народно събрание.

Той поясни, че други важни точки за Изправи се! Мутри вън! са реформи в здравната и съдебната системи, съживяване на дребния и средния бизнес.

Сред новите и млади лица в листата е и на Габриела Гоцкова, която е общински лидер на Изправи се!БГ. Тя бе категорична, че Бургаска област трябва да бъде добре представена в следващото Народно събрание.

Това не означава само Бургас, но и останалите, по-малки общини. Изправи се! Мутри вън! ще бъде един устойчив проект, макар и неполитически, защото има много голяма гражданска енергия около него. Имаме много наши съмишленици в Бургас. Не сме „кутия за пощенски приказки”, а възможност и алтернатива гражданите чрез нас да изразяват своите мнение и позиции. Без силно гражданско общество няма държава„, сподели тя.

Здравко Василев сподели от своя страна, че сега в България са настъпили исторически времена и с присъствието си в листата му се дава шанс да детронира авторитарното управление на Борисов.

Дълги години нямаше представител на много важни общини в Народното събрание – Приморско, Царево и Малко Търново. Именно това е една от причините те да се превръщат в демографска и икономически пустиня„, каза още той.

Вторият в листата, Драгомир Ошавков от „Движение 21”, допълни, че е щастлив от факта, че Изправи се! Мутри вън! са голяма коалиция от различни партии. Целта на всички тях била една и съща – справяне с ГЕРБ. Според Ошавков Изправи се! Мутри вън! били и единствената коалиция, която нямало да влезе в коалиция с Борисов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви