хороскоп
Хороскоп за седмицата

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще възникнат грижи или ангажименти свързани със собственото или на близък човек здраве.

През седмицата ще имате притеснение, което ще е свързано с началото на една промяна в живота ви.

Седмицата ще изиска за мнозина от вас контакт с държавна, данъчна или съдебна (юридическа) институция.

Тази седмица носи за родените под знака на Овен различни по важност разговори, за чието развитие и резултат ще имате предварително сериозни притеснения.

Ако планирате пътуване в чужбина през тази седмица ще възникне някаква промяна свързана с този ваш план.

През седмицата може да възникне забавяне или друга някаква пречка при получаване на пари (най-вероятно) от друго населено място.

Като цяло тази седмица ще се запомни с различни забавяния, пречки или застой на ваши семейни или професионални дела.

Някои от тези събития ще бъдат единствения начин живота да ви притисне да направите промени, които отлагате, или за които нямате желание.

Седмицата носи много неприятна и стресова ситуация в живота на близък приятел.

Жените Овен трудно ще реализират свои очаквания или планове свързани с дете или с деца. Разочарованието ви ще е следствие на по-големите ви или нереални надежди.

Бременните жени да бъдат по-внимателни към физическото си и психическо здраве – на всяка цена избягвайте стрес!

Мъжете ще запомнят седмицата с няколко интересни срещи и разговори с приятели. Седмицата носи повече нови познанства, но вие определено не сте от хората, които търсят количеството. Важни дела или събития ще възникнат с ваши приятели родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненада конфликт с човек от кръга ви приятели, който може да се развие много неприятно. Една такава ситуация може да ви предизвика да вземете решение за промяна във вашите отношения.

Плановете и очакванията, които имате за професионалните си дела през тази седмица вероятно няма да имат очакваната от вас реализация.

Трудностите, където възникнат такива, ще са свързани с възникването на неочаквани обстоятелства и пречки свързани с други хора от професионалното ви обкръжение.

Ще ви се наложи да ги преразгледате отново, за да прецените кои са постижими и кои не.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване от едно жилище в друго.

През тази седмица ще мислите какво бихте могли да направите за семейството си, като това ще включва различни идеи свързани с ваши деца, с родители, с брачен партньор и др.

За тяхната реализация вие ще трябва да разчитате и на помощта на съответните хора, но инициативата ще дойде от ваша страна.

Тази седмица вещае важно събитие свързано с човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, вероятно от кръга ви родственици.

Неприятно събитие или вид загуба в живота на човек, когото познавате отдавна, ще бъде причина за моменти на тъжно настроение.

Жените Телец ще могат да свършат много неща за личния си и домашен комфорт или поне да съхранят такъв през тази седмица. За вас ще бъде важно нещата да се случват така както вие искате и ще бъде чудесно, ако това все пак се случи.

Не са изключени обаче и противопоставяния, особено ако не желаете да слушате мнението на другите.

Мъжете ще се зарадват на една новина или предложение, което ще дойде от страна на близък човек.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще преживеете различни притеснения около пътуване, което ви предстои на вас или на хора, които живеят в друг град (държава).

Ако работата ви е свързана с пътуване или с транспортни услуги, през тези седем дни ще ви се наложи да преодолеете различни пречки и затруднения, но това едва ли ще ви причини някаква загуба.

Тази седмица ще се запомни с важни новини свързани с жена от кръга ви роднини, като те могат да имат връзка с нейния любовен живот. Вероятно мнозина от вас ще присъстват на важно събиране свързано с жена.

Неприятностите и проблемите през тази седмица няма да ви изненадат. В повечето случаи те ще имат връзка с неизчистени разногласия предимно в личния ви живот.

През седмицата може да възникне неочаквано разрешение на ваш стар проблем, за който дълго време сте нямали идея какво да правите.

През тази седмица избягвайте песимистични настроения, подозрителност към действията или думите на други хора.

Ако изпаднете в някакви негативни настроения, те ще бъдат поради собствените ви страхове или притеснения, без да има някаква сериозна причина за това.

Жените Близнаци ще имат важни делови, бизнес или семейни срещи. Ще сте ангажирани с дела, които носят важни резултати или промени в живота ви. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело ще могат да очакват положителни резултати.

Мъжете ще очакват развитието на някои събития в семейството си, но като че ли вашето участие в тях ще бъде минимално.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, която провокира подобни действия от негова страна.

Възможно е да има влияние на други хора в тази ситуация, но това определено не е задължително.

Възможно е, също така този човек да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, да компенсира свои лоши постъпки спрямо вас от близкото минало или да има някаква друга причина.

През тези седем дни някои от вас ще се зарадват или облагодетелствуват от пари, които ще получат от различни източници.

Въпреки благоприятните тенденции на тази седмица, вие не трябва да губите контрол върху реалността около вас.

Вероятността да попаднете в сложна ситуация или да преживеете загуба е твърде реална. Това ще бъде единствено вследствие на ваши самонадеяни или необмислени действия.

Седмицата ще се запомни с неочакваното развитие в лечението на човек, когото познавате.

През тази седмица избягвайте спорове или конфликти свързани с пари, тъй в края на краищата ще ви се наложи да отстъпите или да направите някакъв компромис.

Жените Рак ще превъзмогнат много трудно неприятности, които ще преживеят с мъж. Емоционално те ще ви създадат дълготраен дискомфорт, несигурност и дори липса на самочувствие.

Мъжете ще се наложи адекватно да се справят с различни неочаквани ситуации на работното си място. Възможни са повреди в техника, аварии от различен характер или други неочаквани инциденти.

Лъв
Ако са родени под знака на Лъв, през тази седмица с по-голяма настоятелност от ваша страна ще можете да приключите с важен за вас битов или имотен проблем или ангажимент.

Причина за подобно действия от ваша страна може да бъде липсата на търпение спрямо несериозното отношение на други хора, към конкретната ситуация.

Тази седмица ще бъде наситена с любовни преживявания, особено за тези от вас, които не са ангажирани с брачни отношения.

Възможни са интересни преживявания свързани с романтична кореспонденция или размяна на съобщения с партньор, който живее в друг дом.

Новите запознанства през тази седмица ще имат възможност за едно по-дълготрайно развитие. Това ще важи, ако сте склонни да приемете човекът отсреща такъв какъвто е, без да правите прибързани опити да го променяте.

През тази седмица ще разчитате за нещо важно на момиче или жена, която ще успее да ви разочарова.

През тази седмица могат да ви изненадат пари или предложение от страна на човек извън вашия дом.

Жените Лъв ще реализират свое желание за една покупка, която ще направят след внимателно проучване или обмисляне. През седмицата може да възникне необходимост от подарък за близък роднина или приятел роден под знака на Риби.

Мъжете ще действат много решително в любовните си дела. Всичко ще зависи от това какво точно искате. Ще се борите или за стара любов, или за опазване на настоящата или ще търсите нова връзка, която да запълни празнината в живота ви.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, при тази седмица може да получите новини свързани с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които не сте виждали отдавна.

Новите познанства през тази седмица ще бъдат интересни за вас. Чрез тях ще откриете стари познати или ще възобновите свои предишни интереси и хобита.

Някой, който живее извън вашия дом ще ви помогне да намерите практично решение на една дилема, която касае собственото ви семейство.

Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план, тъй като ще възникнат различни възможности за допълнителни доходи.

Някои от вас ще се облагодетелстват финансово чрез познанство или лични отношения с жена.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с някаква определена цел. Най-вероятно едно такова пътуване ще е свързано с вашата работа или с грижи, които ще трябва да положите за един имот в друго населено място.

Някои от вас ще се зарадват на покупка на нов автомобил или друга скъпа придобивка.

В любовта ще имате положителни преживявания, но съхранете хармония в отношенията си. Никой от партньорите не е по-важен от другия.

Жените ще имат сериозна причина да се ядосат на някого, който живее в друго село, град или държава.

Мъжете ще успеят да се възстановят от преживени вече емоционални, материални или финансови загуби. Събитията имат за вас бавно развитие, но важно е правилността на пътя, по който вървите.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви зарадва новина, която ще ви помогне да вземете правилно и важно решение за бъдещето си.

Тази информация може да дойде чрез човек, който живее надалеч от вас или с когото ви предстои да се запонзаете през тази седмица.

През тези седем дни очаквайте покана за среща или събиране с приятни за вас хора.

През тази седмица ще отделите парични средства за покупка на лични вещи или дрехи, с които да подновите гардероба си за пролетния сезон.

Това ще бъде благоприятна седмица за малки подобрения в дома ви, като в някои случаи може дори да купите вещи на търг или оказион.

През тази седмица бъдете внимателни в отношенията си с хора, които ще са по-възрастни от вас или на по-високо социално или професионално положение. Те могат да ви създадат някакви затруднения в ежедневието или да ви принудят да свършите работа, която не харесвате.

През тази седмица ще помогнете на роднина или приятел в труден за тях момент, което ще бъде оценено подобаващо.

През седмицата избягвайте тъжни настроения или липса на увереност в действията си, тъй като седмицата ще бъде много благоприятна за вашите дела.

Жените ще се ангажират с различни финансови документи и бумащина, която може да изиска контакти със специалисти, адвокат, счетоводител или с някаква институция.

Мъжете ще имат желание всячески да помогнат на жена, която обичат или харесват. В семейните ви отношения може да възникне важно събитие свързано с момиче или с млада жена.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една натоварена седмица, основно на работното ви място, но няма да ви липсват важни отговорности и в дома ви.

През тази седмица ще ви се наложи да разговаряте по важни теми свързани с начина на живот на ваши близки (хранене или активни занимания).

Тази необходимост ще възникне поради проблеми, които ще възникнат при тях, предимно от здравословен характер.

Това ще бъде важна седмица за тези от вас, които са в процес на съдебно дело или юридически действия от имуществен характер.

През седмицата мнозина ще имат разговори свързани жилище или имот, който притежават, или за който имат ангажимент.

През тези седем дни ще ви разтревожи новина свързана с жена над средна възраст относно развитието на събития в нейния личен живот. Възможно е те да касаят нейното собствено здраве или финансова ситуация.

През тази седмица внимавайте при договаряне или подписване на документи от финансов характер, включително ако работните ви ангажименти са свързани с това.

Жените Скорпион ще се вълнуват покрай важни събития, свързани с техния дом и семейство. За някои от вас това ще се окаже седмица на покупка на нов дом, имот, скъпа вещ за дома или друг вид собственост.

Мъжете ще вложат енергия и време да пдообрят качеството на личния си живот (включително и в любовта), но не разчитайте на бързи резултати.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една благоприятна седмица, която трябва да изпозлвате максимално за да реализирате свои планове и очаквания. Бъдете активни и амбициозни, лидери и моторите на това, което е важно за вас, защото нищо няма да се получи без ваше участие.

Това особено важи за мъжете от този зодиакален знак, които ще трябва много по-активно да работят върху реализирането на своите идеи.

През тази седмица ще възникне една сложна ситуация на работното ви място, която ще трябва да обсъдите с колеги, ръководители или клиенти.

Прояви на упорство или на инат от ваша страна могат да променят неприятно тази ситуация. Подобни емоционални действия от ваша страна дори могат да застрашат позицията ви.

През тази седмица мнозина ще обсъждат, планират или организират едно пътуване, което ще реализират по-късно.

Вероятно това пътуване ще се нуждае от по-добра подготовка, финансово осигуряване, уреждане на документи и други.

През седмицата ще възникне кратко притеснение свързано с финансов документ, със забавено или пропуснато плащане.

Това напрежение най-вероятно ще възникне между вас и хора от семейството ви или с такива, с които работите заедно.

Жените Стрелец да не избързват в решения и действия свързани с пари, особено с голяма сума пари. През тази седмица може да бъдете обект на нечие желание да ви измами или да се възползва от вас.

Мъжете ще бъдат много въодушевени да реализират своя идея или желание свързано с близка жена: майка, съпруга, дъщеря. Ще знаете предварително, че това ще я зарадва и емоционално ще сте много ентусиазирани да покажете най-доброто от себе си.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще следите внимателно събития или новини свързани с ваш роднина или приятел, който живее в друг град или държава.

Всичко това, което се случва там, ще касае както вас, така и вашето семейство или ваши общи планове.

Тези от вас, които са в търсене на работа ще получат интересно предложение, което може да бъде дори от друго населено място.

Като цяло през тази седмица, запазете чувството си за реализъм, не витайте из облаците и не се осланяйте на чужди обещания.

В същото това време избягвайте песимистични настроения или очакване неприятно да се случи в живота ви, тъй като това също ще бъде грешка от ваша страна.

През седмицата емоционално може да ви натовари конфликт със собственото ви дете или с друг млад човек. Една таква ситуация ще ви покаже, че понякога е добре да слушате другите, но и да проверявате получената от тях информация.

Избягвайте да налагате на роднини или приятели своята воля и да вярвате единствено в своята правота.

През седмицата човек от кръга ви приятели ще ви сподели за свои семейни проблеми, за желание за раздяла или развод или за други драстични промени.

Жените Козирог ще се откажат от една своя идея свързана с дете. Възможна е неприятна новина свързана с млад човек, която ще ви разстрои, но и ще ви даде важен житейски урок.

Мъжете ще се сблъскат с някои неприятни думи или действия на приятел, който/която ще действат емоционално в конкретната ситуация. Това ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, за вас тази седмица ще бъде важна, тъй като ще възникне необходимост да развиете в благоприятна за вас посока лични или семейни финансови планове или бизнес проекти.

Предстоят ви различни разговори предимно с хора от семейството ви свързани с осигуряването на ваши настоящи и бъдещи доходи.

През седмицата мнозина ще направят разходи свързани с покупки за дете или човек от семейството, вероятно свързани с образование, развитие на таланти или спортни заложби и др.

През тази седмица е възможно получаване на пари за дете, като социална помощ, наследствена пенсия и други.

През тази седмица ще ви озадачи и изненада новина или телефонно обаждане от човек, който или живее в надалеч от вас или с когото от дълго време не сте имали контакт.

В любовните ви отношения може да се преживее някакво изпитание, особено ако връзката ви от доста време е нестабилна. Всъщност тази седмица ще ви покаже дали имате бъдеще или пътищата ви се разделят.

През седмицата внимавайте с личните си документи и конфиденциална информация, която съхранявате в компютър или телефон.

Жените ще се ядосат на една повреда в дома си или на работното си място. Въобще конфликтите за вас през седмицата ще са на материална основа, ще касаят вещи, имущество или стока.

Мъжете ще планират няколко важни срещи, които ще маркират бъдещи промени в живота им.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица не бързайте да изпадате в негативни настроения от някои неприятни новини или събития.

Повечето от тях ще имат ново развитие в близките няколко дни и са възможни всякакви обрати свързани с тях.

През седмицата ще имате възможност да уредите благоприятно за вас плащания или финансови документи, които са важни за семейството ви.

Възможно е някои от семейството ви да се зарадва на допълнителен доход или по-добре платена работа.

През седмицата ще преживеете приятни събития или ще имате специални отношения с жена, която най-вероятно е ваша майка, сестра, баба или друга родственица.

През седмицата може да ви разочарова отношението на мъж към вас, неговото пренебрежително отношение, склонността му да ви критикува или да ви създава други проблеми.

Като цяло пред вас е една емоционална седмица, с различни събития в любовта или преживявания с настоящия ви романтичен партньор.

Жените Риби ще обмислят някои свои смели планове за тази година, които ще възникнат през тези седем дни. Интуитивно ще търсите възможности за тяхната реализация и в повечето случаи ще намерите правилната посока за действие.

Мъжете ще бъдат изненадани от едно приятно събитие, което може да промени някои обстоятелства в техния живот.

Източник: https://astro.velida.net/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви