След като последните няколко дни медийното пространство беше залято със слухове, че групата Jonas Brothers се е разделила, сега тримата братя отричат тези твърдения

Джо, Ник и Кевин заявиха пред феновете си, че няма място за притеснения, защото освен, че остават заедно, те съвсем скоро ще ги зарадват и с нова музика.

Отбелязвайки втората годишнина от деня, в който триото обяви завръщането си (24.02.2019), те споделиха, че тази дата е изключително специална за тях и че нямат търпение отново да се качат на сцената заедно.

„Този ​​ден и последвалите мигове след това значат всичко за нас. Да свирим заедно, да се върнем на пътя, да видим всички ваши лица в тълпата, слушайки вашите истории… За нас 2019-а и дори 2020-а бяха толкова невероятни и всичко това се дължи на вас​​… Имаме най-добрите фенове в света и много ви обичаме! На всички ни предстоят много вълнуващи неща и нямаме търпение да чуете всичко за тях.“, написаха те в Инстаграм, загатвайки на слушателите си да са нащрек за нови хитове.

Припомняме, че мълвите за раздялата на бандата се разпространиха след като Ник обяви, че тази седмица ще издаде солов сингъл под надслова Spaceman, а Джо беше включен в актьорския състав на филма Devotion (Отдаденост)

През февруари миналата година братята разкриха, че работят усилено върху нов албум, но коронавирусът ги е ударил точно преди да успеят да обявят записа.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви