ДЮШ на „Нефтохимик“ остана без треньори, търсят се нови
ДЮШ на „Нефтохимик“ остана без треньори, търсят се нови

ПФК „Нефтохимик“ обяви конкурс за треньори в Детско-юношеската школа след като наставниците на малките „шейхове“ напуснаха клуба в началото на новата година

След две години начело на школата молба за напускане подаде директорът на ДЮШ и треньор на елитната U19 и U16 формации Николай Джамбазов. Същото сториха Милен Христов, наставник на елитната U15, Георги Терзиев – U17, Иван Дончев – треньор на отборите деца, родени 2007 и 2011 г., Тодор Топалов – набор 2008, Васил Цветанов – наставник на формациите 2009г. и 2013-2014 г., Венелин Петков – треньор на отборите 2010 и 2012 г. Боян Андонов

„Нефтохимик“ напусна и бившият шеф на ДЮШ Николай Кръстев

След загубата с 2:4 от „Спортист“ (Своге) през декември м.г., като треньор на мъжкия отбор той направи нелицеприятни разкрития, описвайки тежката ситуация, която цари в клуба. Липсата на професионализъм от страна на ръководството на зеления клуб бе и една от причините треньорите да напуснат.

Новите кандидати за треньори в ДЮШ на „Нефтохимик“ трябва да притежават валидни лицензи „А“ и „Б“, е изискването на клуба

„Новото ръководство на ПФК „Нефтохимик“ е с амбицията да развива много сериозно ДЮШ на клуба. Предстоят структурни промени в школата, като в съвсем скоро време ще бъдат въведени нови, модерни методи на тренировки, както и на цялостния процес на функциониране на това звено. По този начин ще се търси оптимизация на процесите и развитие на младите футболисти. Всички възрастови групи ще продължат да тренират и да се подготвят, ще се търси и силно представяне на наборите U15 и 19, които участват в елитните групи в своите възрасти. На работа ще бъдат назначени и нови треньори, които ще отговарят на новите изисквания.

Ръководството на дружеството ще бъде в постоянен контакт с родителите на учениците и е готово да обсъжда и приема всякакви нови предложения за функционирането на ДЮШ. Това може да става на фейсбук страницата, както и на телефон 0892 29 76 69. Постоянната комуникация и диалог ще бъдат една от новостите в работата на школата.
На официалния сайт на клуба, както и на фейсбук страницата, ще бъде публикувана постоянно актуална информация за графика на тренировки, както и за постигнатите резултати от всяка една възрастова група.

Месечните такси няма да бъдат променяни и ще са в размер на 50 лева.

Ръководството има амбиция да превърне ДЮШ на „Нефтохимик“ в една модерна структура, която да създава нови футболисти, които пък да се интегрират по-късно и в мъжкия футбол. Ще се дава равен шанс на всеки, който иска да тренира и да се развива. Дисциплината, трудолюбието и раздаването в тренировъчния процес ще бъдат стимулирани и поощрявани. Въпреки временните трудности, ръководството на клуба гарантира пълната обезпеченост при работата на школата“, се казва в публикуваното на официалната страница на ПФК „Нефтохимик“ съобщение.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви