Лежанка

Все по-често някой споделя за болки в гърба и кръста . А може би този човек сте вие самите?

Тези болежки са едни от най-разпространените и мъчат много хора.

Каква е причината да изпадаме в такава ситуация?

Причините са най-различни, но ето някои от тях:

  • Работите в седнало положение в продължение на дълъг период от време без раздвижване;
  • Не сядате правилно и изправени, а се изгърбвате или дори излягате;
  • Вдигате по-тежко от това, което може да понесе тялото ви без да го натоварите допълнително.

Наличието на такава ситуация носи голям дискомфорт и всеки търси начин, с който да реши проблема.

На пазара има много предложения, но малко от тях са ефективни. За да искаме прогрес в това отношение, трябва да положим повече усилия. Няма хапче или масаж, който магически да ви помогне.

Лежанка
Вижте как се използва лежанката

Предлагаме ви да опитате да се преборите с болките в гърба или кръста с помощта на Инверсна лежанка Ембер.

Тя е иновативно решение, което се използва за упражнение и разтягане. Разчита на земната гравитация, за да намали натиска върху гръбначния стълбq респективно върху гърба и кръста. Освен земното притегляне, използва вашето собствено тегло.

На пръв поглед изглежда трудна за използване, но това не е така. Конструкцията е проста и лесна за употреба. Създадена е от стоманена стойка, върху която има част, направена така, че да се върти във всички посоки. Идеална е за ползване в домашни условия.

Лежанка
Лесен метод за справяне с болката в гърба

Как се използва лежанката?

Трябва само да легнете върху нея, като наместите краката си на специално-обособената част за целта. След това се отпуснете. Може да се люлеете в различни посоки, дори с главата надолу без никаква опасност. Гравитацията ще окаже своето влияние.

Освен това можете да променяте ъгъла на наклона. Който и да изберете, е препоръчително да не превишавате 15 минути в тази поза.

Кой може да ги използва?

За инверсната лежанка Ембер възрастта не е от значение. Ако изпитвате болки в гърба или кръста, имате дискова херния или гръбначни изкривяване, тя е вашето спасение. Предназначена е и за спортисти. Тя може да бъде вид тренировка за тях. Помага и на хора, които са под голямо напрежение и не могат да се справят със стреса.

Колко време е необходимо да отделим от ежедневието си?

Отговорът на този въпрос е: само 7 минути. Те са напълно достатъчни, за да усетите промяната, която следва от намаленото натоварване в гърба.

Кога да очакваме резултати от терапията?

Навярно още след първото използване ще усетите промяна. Ако успявате да отделяте между 5 и 7 минути 2-3 пъти в седмицата, не само ще облекчите или премахнете болките, а дори ще можете да се завърнете към ваши хобита или любими занимания.

Повече за метода и ползите от инверсната лежанка

Целта ѝ е да повлияе, като намали влиянието на гравитацията и да смекчи натиска, който тя оказва върху телата ни. В противен случай притеглянето притиска органите, мускулите и ставите ни надолу, оказвайки огромно влияние върху гърбовете ни. Ако оставим това да се случва в продължителен период време, рискуваме да предизвикаме сериозни заболявания като дискова херния. С упражненията се облекчава натоварването на гръбначния стълб и се разширява разстоянието между прешлените.

Лежанката има положителен ефект не само върху гръбначния стълб . Тя спомага за намаляването на стреса, който постоянно ни преследва. Развива нашата гъвкавост, която с годините рязко намалява и изгражда силна мускулатура. Движенията, от които се състои работата с нея, подобряват кръвообращението в тялото и отпуска натоварените мускули. След използването ѝ не само ще се почувствате по-добре, но и със сигурност заредени с енергия.

Лежанките са много добри на пазара, заради качеството си, осигурената безопасност и достъпната си цена още от 1981 г.

Доверете им се!

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви