ФБР подреди бандитите по зодии
ФБР подреди бандитите по зодии

Федералното бюро за разследване подреди престъпните умове по зодии въз основа на базата си данни

Криминалистите на ФБР са направили класификация от кои знаци са най-големите престъпници, а американските медии са допълнили подредбата със собствена класация.

Астролозите от хилядолетия смятат, че зодиакалните съзвездия имат връзка и с криминалните способности на хората. Така те подреждат представителите и по небесни стихии, които обуславят всяка една от зодиите. Предполага се, че като масовост най-много представители на знаците на Огъня са готови да прескочат закона и човешките норми. Сега от ФБР са потвърдили това, но представителите на тези знаци – Овен, Лъв и Стрелец, са склонни да правят поразии в масов размер. Сега това се потвърждава и от статистиката на бюрото за разследване. Престъпниците от стихията на Огъня е много трудно да бъдат арестувани, защото предвиждат всеки един ход на властите. Действат колкото с емоции, толкова и с хладен разум. В това отношение Стрелците са водещите престъпници в зодиака и най-трудно техните представители са арестувани. Овните са склонни предимно към въоръжени престъпления, но като говорим за опасни престъпници, то това са Лъвовете.

Знаците на Въздуха – Близнаци, Везни и Водолеи, са склонни също често да нарушават закона, но предпочитат повече мошеничеството, а също и престъпления от мъст. Това се оказва най-отмъстителната стихия

Стихията на Земята, на която са подвластни Телец, Дева и Козирог, се отличават с особено буен темперамент, когато престъпват закона. В това отношение Телците са най-изявени. Девите изпитват страст към оръжията. А Козирозите имат репутацията на универсални престъпници.

Истинските криминални умове обаче са подвластни на елемента на водата – Рак, Скорпион и Риби. Раците се отличават с особена жестокост и изобретателност. А Рибите и Скорпионите имат неконтролируеми характери.

Статистика

ФБР обаче опровергава някои астролози и казва, че неговата статистика сочи как най-много престъпници от началото на този век са арестувани от родените под знака на Рак. Следват Телците. След тях идват Стрелци. И тези три знака образуват най-масовата част от задържаните бандити. След тях се нареждат последователно представители на Овен, Козирог, Дева, Везни, Риби, Скорпион, Лъв, Водолей, Близнаци.

От бюрото отсичат, че Раците престъпници са известни и при убийствата. Правят го със страст и особена жестокост. Обикновено извършват няколко престъпления, преди да бъдат хванати. При тях не е важно да направят поредица от кримидеяния, а те да са качествени. Най-нестабилните психически престъпници принципно са от този знак. Раците могат да изпаднат до маниакалност при всяко кримипрестъпление и да подготвят дълго до най-малките подробности дори най-обикновения обир. Те имат резки смени в настроенията, което ги прави непредсказуеми бандити.

Телците предпочитат да перат пари. Те почти винаги превъзхождат интелектуално другите бандити, с които работят. Най-често Телците са престъпници единаци, но имат достатъчно акъл да работят с други, като ги карат те да им вадят горещите въглени от огъня.

Третите в класацията, Стрелците, са предимно крадци, въоръжени грабители и мошеници с чар. Но най-често не причиняват физическа вреда на жертвите си и ги принуждават доброволно да си дадат исканото, че и още отгоре. Обичат да играят на едро и от тях стават перфектни главатари на банди.

Други

Овните също са престъпни умове, които предпочитат друг да им върши работата. Могат да направят всякакви безумия. Като се разгневят веднъж, и яростта им продължава дълго и предълго. Но точно тя ги прави уязвими за органите на реда и те по-лесно ги хващат в такива състояния.

Козирозите са идеални членове на престъпни организации, които лесно могат да се издигнат и до ръководители. Те са идеални за серийни убийци. Извършват престъпленията си с методичност и макар кримидеянията да ги отвращават, те ги правят отново и отново.

Девите са най-добрите хакери и касоразбивачи. При тежките углавни престъпления те са особено методични. Извършват ги с маниакална прецизност. Психопати.

Везните най-често се замесват в корупционни престъпления. Вроденото им чувство за справедливост обаче лесно може да се извърне в престъпление.

За Рибите сякаш е създадена търговията с наркотици. Правят престъпленията си със страст. От тях могат да произлязат серийни убийци, открояващи се с особена жестокост.

Близнаците са склонни предимно към кражби и мошеничества. Но рядко правят убийства. Двойственият характер на зодията честа разколебава престъпниците. Те са готови повечето да заплашват, отколкото да изпълнят заканите си. Но има случай, когато е по-добре никой да не им се изпречва на пътя.

Лъвовете са зодията, която е най-склонна да прави престъпления, за да привлече вниманието върху себе си. Затова обаче предпочитат и по-големите криминални прояви, отколкото дребните мошеничества. Обичат показността и ако не могат да я имат, дори в кримисредите, предпочитат да се откажат от нея.

Скорпионите са най-добрите наемни убийци. Но те са и перфектни психопати, известни със садизъм и склонност към много кръв. Те често са непредсказуеми и затова на тях не винаги може да им се вярва, дори от колегите им в престъпленията.

Водолеите се славят като хитреци и аферисти. От тях стават отлични хакери. Обичат да действат чрез манипулации и слухове. Трудни са за залавяне, трудно могат и да се обидят. За тях важи фразата: Нищо лично, но ще те убия.

monitor.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви