Пак се заиграха с цветовете на „Нефтохимик“
Пак се заиграха с цветовете на „Нефтохимик“

Футболистите на „Нефтохимик“ ще играят с екипи в нова цветова гама. Целият мъжки отбор ще бъде облечен в електриково зелено и в розово – цвят, превърнал се в омразен за феновете от ерата Събев, когато от зелени „шейховете“ бяха превърнати в „розови пантери“

Според привържениците на „Нефтохимик“ това решение на новото ръководство на клуба ще направи още по-трудно припознаването на любимия отбор, а непознаването на историята води до преповтаряне на събитията от миналото.

Екипите са на немска компания и са предоставени със съдействието на голямата българска фирма за залагания, съобщиха то клуба

Преговаря се и за осигуряване на спортно облекло и за цялата детско-юношеска школа. Новите екипи са по последна спортна мода и отговарят на всички критерии за комфорт и адаптивност. Основният екип ще е зелен, а резервният розово-черен.

Бургаският тим продължава своята подготовка в София

„Шейховете“ завършиха наравно във втората си контрола през тази зима. Срещу тима на „Сливнишки герой“ бургазлии фиксираха 1:1. Срещата се игра на базата на БФС в Бояна. Резултатът бе открит от Георги Бинев в 65 минута. Той получи добро извеждащо подаване и успя с майсторско отиграване да отбележи. Символичните гости изравниха 15 минути по-късно. В последните минути бургаският тим изтърва куп изгодни положения, но резултатът остана непроменен.

В събота, 6 февруари, „Нефтохимик“ ще играе срещу третодивизионния „Марек“

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви