Бургаското Барби атакува Гинес
Бургаското Барби атакува Гинес

Българското Барби Андреа Иванова от Бургас ще атакува Книгата за рекорди на Гинес за най-голям изкуствен бюст

Преди седмица тя си сложи 1200 кубика, но планира да сложи още толкова след време.

„Бях леко уплашена преди операцията, тъй като тази процедура е значително по-сериозна от инжектирането на хиалуронова киселина в устните. Все пак бях под пълна упойка, но сега вече не изпитвам никакво притеснение, тъй като всичко премина гладко.

Определено усещам дискомфорт и болка, но все пак имплантите са изкуствени тела и организмът свиква по-бавно с тях. Към момента поставените 1200 кубика не са много по моя преценка и съм склонна да си поставя още толкова след време“, сподели пред „Телеграф“ Андреа. Тя не се притеснява за здравословното си състояние, а единствената пречка, която може да срещне, е свързана със самата тежест на имплантите, но към момента няма такива проблеми.

Андреа показа новия си бюст, който ще увеличи още след време.

В бъдеще скандалната бургазлийка смята да поддържа вече постигнатия обем на устните си и даже е планирала следващия си час при специалист. А за по-далечните си планове съблазнителната Андреа признава: „Не съм мислила за визията си, когато остарея, честно казано смятам, че всичко е доста обратимо в днешно време. Бих могла да върна устните си към естествените им размери, ако спра с процедурите, и да махна силикона, ако един ден реша, че не го искам. А и все повече дами се подлагат на корекции и след 40-годишна възраст и отново изглеждат добре“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви