Вече няколко седмици неизвестни вандали посягат на автомобили в различни точки на Бургас. Собствениците откривали паркираните си коли с надраскани с метален предмет врати и брони. Всички потърпевши твърдят, че са паркирали според правилата и не са отнемали възможността на друг шофьор да потегли. Подали са сигнали и в полицията.

„Автомобилът ми беше паркиран в петък на улицата между две други коли в интервала между 12 и 17 часа. Това е посред бял ден и не пречеше на никого. Когато видях, че е надраскан, подадох сигнал до застрахователя и полицията. По-късно разбрах, че не съм единственият пострадал“, разказва пред Нова тв Николай Петров, един от потърпевшите.

Друг пострадал също се оплака от посегателство срещу автомобила си. „Паркирам редовно в квартала си и никога до сега не съм имал подобни проблеми“, споделя той. По думите на потърпевшите вероятно вандалът е човек от квартала.

Те не могат да си обяснят случващото се при наличието на множество камери в града. От полицията в Бургас заявиха, че по случая работи Първо районно управление в града. Разпитани са всички потърпевши и са иззети записите от камерите. Засилено е и присъствието на патрулни коли особено в тъмната част на денонощието.

dnes.bg

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви