На ежегодната церемония по награждаването на „10-НАЙ“ на фехтовална академия „Васил Етрополски“, бяха отличени двама от състезателите на клуба и треньорът Едуард Зуев.

Едуард Зуев взе приза за най-добър треньор на академията за 2020 год. Той заслужи това отличие само две години след пристигането си в Бургас, под негово ръководство състезателите на клуба добиха много нови умения и увереност.

Сред десетте най-изявени фехтовачи за 2020 год. е Георги Златаров с многобройни призови класирания в държавния календар и отлично представяне на Европейското първенство в Пореч-Хърватия. Другия наш представител сред наградените е Ивайло Александров, той заедно с Георги Златаров, Тодор Стойчев, Ясен Стоянов, и Павел Павлов получиха приза за отбор на годината след отлични класирания в международните състезания.

Това не е първото признание тях тази година , те бяха и сред най-добрите спортисти за 2020 г. на Българска Федерация по Фехтовка.

Десетте най-изявени фехтовачи за 2020 на фехтовална академия „Васил Етрополски“ са: Йоана Илиева, Емма Нейкова, Тодор Стойчев, Олга Храмова, Христо Ефимов, Димитър Райкин, Ана Михайлова и Георги Златаров,

Отборът жени в състав: Йоана Илиева, Габриела Захаринова, Василена Кръстева и Калина Атанасова.

Отборът кадети в състав: Тодор Стойчев, Ясен Стоянов, Георги Златаров, Ивайло Александров и Павел Павлов

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви