Българската R&B дива MIA D. се появи с нов сингъл. Песента „Baby 1 2 3“ е вдъхновена от любовните разочарования на изпълнителката

„Изключително съм развълнувана да ви представя песента, която подготвям вече почти три години, а именно “Baby 1 2 3”. Роди се много спонтанно и естествено в главата ми след две големи любовни разочарования. Струваше ми се, че отново съм застанала откъм грешната страна в любовта, а именно от страната на губещия и отхвърления. Тази песен е точно обратното, на това което изпитах. Тя е по-скоро една проекция, на това което искам да ми се случи“, споделя искрено певицата.

За този проект MIA D., която участва в писането на музиката и текста, събира екип от креативни професионалисти, защото иска крайния продукт да е безкомпромисен. Това са музикалния хамелеон Щерион Пилидов, който се прави аранжимента, Юлиан Янев – мастерирането, Lina-Nikol, Rory Winston и Васил Юруков, пък се включват относно изливането на емоцията чрез думи.

Alex & Dessy и Щерион, пък се включват в написването на музиката и то по най-прекрасния начин

Факт е, че изпълнителката държи да участва в написването не само на музиката, но и на текста към песента. Относно видеото на песента MIA D. отново се доверява на един от най-добрите български режисьори Валери Милев и оператора Орлин Руевски.

„Мария и много добра певица, а това е много важно. Тя влага много страст в песните си и е истински отдадена на изкуството“, споделя Валери за R&B дивата в народна носия.

За хореографията във видеото MIA D. се свързва с Реми Тоин, който в последните години работи с популярни изпълнители като DARA, 4Magic и Михаела Филева

Той веднага се съгласява да се включи в проекта не само като хореограф, но и като креативно допълнение относно кадрите и сцените във видеото.

„MIA D. е артист, който отдава нужното време на това, което прави. Тя определено отдели много време, за да се подготви за тази хореография и да изпипа нещата. За мен, тя е артист, който не се съобразява с рамките, а напротив, иска да наложи нещо, което е самата тя“, споделя Реми.

„Благодарна съм на екипа ми за вдъхновението, усърдната работа и най-вече, за това че споделихме една и съща емоция! Винаги държа хората, с които творя да трептят на моята честота. Най-хубавото нещо е да играеш в своя собствена лига и единствения човек, с когото да се състезаваш да си самия ти!“, обобщава новата звезда на българската музикална сцена.

meloman.bg

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви