При пожара в Приморско са пострадали и магазини
При пожара в Приморско са пострадали и магазини

ОДМВР-Бургас съобщи подробности за пожара в Приморско, при който пострада жена

На 18.01. около 19.40 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за пожар, възникнал в партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, разположена на ул. „Лагуна“ № 6 в Приморско. Огънят е потушен от два екипа на РСПБЗН – Приморско и Царево.

От пожара изгорели бар „The Place“ и магазин за хранителни стоки заедно със складово помещение / и двата обекта са сезонни, като към момента са били зазимени/. От инцидента обгоряла част от фасадата над търговските помещения.

Вследствие на пожара пострадала 68-годишна, постоянно пребиваваща в България и живееща на втория жилищен етаж над търговските обекти, руска гражданка

Жената се уплашила от огъня и напуснала сградата, като при преминаване през входната врата, разположена в непосредствена близост до горящото заведение, получила обгаряния около 10 %. Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински преглед е освободена за домашно лечение.

От пожара изгоряло оборудването на търговските обекти

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви