Седмичен хороскоп
Какво ни вещаят звездите

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ше се притеснявате или ангажирате по някакъв начин със здравословните проблеми на роднина или приятели.

Психически ще сте подготвени за всякакъв развой на тези събития: и за хубаво и за лошо.

Ако работата ви е свързана с пари или с финансови документи, през тази седмица бъдете максимално концентрирани за да не допуснете грешки или пропуски. Вероятността за корекции по-късно е малко вероятна.

Като цяло седмицата ще ви натовари с повече професионални ангажименти.

Очакванията ви да постигнете някакви конкретни резултати няма да се реализират в рамките на тези седем дни. Вероятно затова ще има важни причини или обстоятелства, които няма да зависят от вас.

Седмицата ще бъде трудна за тези от вас, които ще пътуват. Възможни са всякакви неочаквани ситуации.

Едно от хубавите събития през тази седмица ще има връзка с дете или с млад човек.

Може да получите новини или да преживеете събития свързани с бъдеща бременност, с раждане на дете и други.

За тези от вас, които са родители седмицата носи възможност за изява или успех на собственото ви дете.

Жените Овен ще имат големи очаквания за развитието на някои важни за тях събития. Благоприятно влияние върху делата ви през тези седем дни ще изиграят хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Мъжете ще преживеят някои неприятни разочарования, но те ще имат своя смисъл или ще са начин да ви дадат някакъв урок.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица има вероятност да посетите лекар или да се ангажирате с грижи за здравето на ваш роднина.

Семейните проблеми, които все още стоят неразрешени и през тези седем дни ще продължат да бъдат притеснение за вас. За вас ще бъде важно да осъзнаете необходимостта от изчакване на по-благоприятни обстоятелства за тяхното разрешаване.

През тази седмица ще имате възможност да възродите една стара идея, да дадете нов тласък на нещо, което досега е било в застой.

Седмицата ще ви даде шанс за постигане на важен успех, свързан с нещо, което вече сте започнали преди време.

Тази седмица ще бъде благоприятна за тези, чиято работа е свързана с пътуване, транспорт, контакти с хора от различни градове или държави.

Възможно е през тази седмица да обмисляте или разговаряте относно възможност за нова работа, свързана с преместване в друг град или в чужбина.

Генералната тенденция на тази седмица е постигане на финансова стабилност, уреждане на финансови дела и др.

Благоприятните тенденции ще обхванат голяма част от ежедневните ви дела, а всичко останало ще зависи от вашите собствени действия, решения, амбиция и подготовка.
Покана за събиране или среща, ще успее да ви изненада.

Тази седмица вещае за мнозина от вас кратко пътуване, в страната, където живеете.

Жените Телец ще имат ангажименти със син или внуче, както и с някой друг по-млад от тях мъж.

Мъжете ще се завърнат към минали спомени и преживявания чрез една неочаквана среща с непознати хора.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате възможност да възобновите ваш стар проект или идея, нещо което сте спрели преди време поради някакви обстоятелства.

Мнозина преживяват в момента промени на работното си място, които създават притеснение. По някакъв начин те ще бъдат благоприятни за вас в един момент, бъдете търпеливи!

Неочакваните събития през тази седмица ще ви принудят да вземате бързи решения.

Възможно е дори да нямате време да преживеете емоционално различните ситуации именно поради динамиката на тяхното развитие.

През седмицата в семейството си ще очаквате новини, гостуване или развитие на важни събития в живота на член на вашето семейство или роднина.

Тази седмица носи раздяла с човек от кръга ви приятели поради различни житейски промени в неговия или нейния живот.

През седмицата бъдете внимателни при работа с документи, с договор от финансов характер или други формалности, които могат да предизвикат затруднения.

Някои от вас ще вземат важно решение свързано с любовна връзка, която имат в момента и нейното бъдещо развитие.

Това ще бъде благоприятна седмица за имотни или имуществени дела и ангажименти, включително такива, които ще изискат контакт с юридическа или съдебна институция.

Жените Близнаци ще имат своите тревоги и притеснения в семейството си, но благодарение на житейския си опит ще се справят успешно със всяка една ситуация.

Мъжете ще преживеят раздяла от различен характер най-вероятно с жена, която е тяхна роднина, позната, приятелка и др.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще постигнете трудни, но важни за вас резултати и успехи. Тези ваши ангажименти и действия ще ви срещнат с някои лицемерни или манипулативни хора, но и добрите хора ще бъде с вас през тези седем дни.

В някои случай достигайки до тези важни за вас резултати, ще преживеете здравословни неразположения: проблеми с кръвното налягане, безсъние, мигрена и други, поради по-големия стрес, през който ще преминете.

През тези седем дни много по-ярко ще видите развитието и значението на промените, които вървят в живота ви.

Те ще окажат влияние предимно върху вашия личен или интимен живот, и ще бъдат за ваше добро.

През тази седмица ще проведете разговор в семейството си, който ще ви помогне да направите по-добър подбор на плановете си. Възможно е тези действия да са предизвикани от възникването на нови обстоятелства или появата на нови възможности.

Възможно е през тези седем дни да обсъждате предстоящо семейно събиране.

През тази седмица ще ви се наложи да посрещнете гости или да се срещнете с хора, които ще са досадни или натоварващи с техните оплаквания и проблеми.
Възможно е да посетите дома на роднини или приятели по неприятен повод.

Жените Рак ще похарчат пари за някои промени или подобрения за дома си. За вас това ще бъде благоприятно време, ако сте в процес на продажба на някакво имущество.
Мъжете могат да очакват изненади както в дома си, така и в дома на съседи, събития на тяхната улица или район.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще следите и ще се ангажирате по-сериозно с развитието на вече започнали събития и ангажименти.

През тези седем дни обстоятелствата ще са на ваша страна и ще можете да реализирате плановете си.

Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план независимо от вашия професионален статус или източници на доходи. Възможни са различни общи действия с членове на семейството ви или с други роднини.

През тази седмица ще се вълнувате от развитието на различни събития в семейството на хора, които са ваши приятели.

Възможно е да ви зарадват новини свързани с годеж, сватба, с раждане на дете и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане или вземане на решения свързани със собствения ви брак или семейство.

През тези седем дни може да очаквате различни новини, предложение или документ, които ще ви облагодетелствуват с парични постъпления през тази седмица или в близкото ви бъдеще.

През седмицата може да се ангажирате с документ или с договор, който ще има значение за вашия дом или за друг вид собственост, която притежавате.

Жените Лъв ще останат разочаровани от отлагане на обещания или уговорки свързани с документи или с договори, загуба на информация от телефон или компютър и др.

Мъжете ще се зарадват на разговор с мъж, който ще касае лични или професионални интереси и планове. Възможно е да присъствате на събитие по приятен повод свързано с мъж.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате попътен вятър за реализиране на вашите очаквания и планове свързани с дома ви.
С каквото и да се захванете сега ще успеете да го свършите в рамките на седмицата.

През тази седмица ще имате повече разходи, някои от които ще имат връзка с хора извън вашия дом.

През тази седмица бъдете внимателни в контактите си с непознати хора, особено ако това е свързано с пари.

Седмицата ще бъде благоприятна за уреждане на документи или други ангажименти свързани с жилището ви, с личния ви автомобил или друго имущество което притежавате.

Мнозина ще присъстват на събиране, което ще изиска специална подготовка, подарък или изискан тоалет.

Неуспех или лична драма в живота на млад мъж ще бъде повод за разговори и търсене на необходимата помощ, но резултатите няма да са много позитивни през тези седем дни.

Жените Дева ще имат благоприятна седмица за пътуване и за развитие на планове или контакти с жени отблизо или отдалеч.

Мъжете ще съберат сила и кураж да разчистят драстично неприятности или неприятни хора от живота си.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще сте склонни да слушате повече съветите или коментарите на хората около вас. Понякога такова влияние върху вас може да имат дори хора, които смятате за свои неприятели.

Как ще се чувствате тази седмица и дали ще съумеете да вземете правилни решения ще зависи и от умението ви да пресявате информацията и да намирате сами истината, когато я търсите. Истината и правилните решения не изискват да започвате спорове или конфликти.

Тази седмица носи за мнозина от вас неприятна новина или преживяване свързано с момиче или с млада жена.

Домашните ви задължения ще бъдат повече, а ще искате повече време за собствените си любими занимания и приятелства. Възможно е да сте ограничени, да нямате достатъчно независимост и това да бъде повод за лошо настроение или депресия.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване или ще пътувате по неприятен повод.

Ако работата ви е свързана с пътуване или с транспорт ще възникнат различни спънки или затруднения, свързани с метеорологични условия, пропуски или неизпълнени ангажименти.

През тази седмица добро развитие ще имат личните ви отношения с любими хора и роднини, които вие може да зарадвате с нещо.

През седмицата ще имате благоприятно време да реализирате важни професионални ангажименти и въобще всякакви задачи свързани с работа. Може да постигнете много при добра организация и мотивация.

Жените ще изпитат носталгия по детството, по ранните години на собственото си дете или внуче и въобще ще се склонни да се връщате към миналото, с желание да преживеете някои моменти отново, но по-мъдро.

Мъжете ще очакват много от един разговор, среща или комуникация с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще трябва внимателно да спрете или игнорирате опитите за манипулация или лъжите на някой около вас, дори това да е собственото ви дете. Една такава ситуация ще успее да ви изненада, така че ще бъде много трудно да действате правилно но не и невъзможно.

През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък, но е възможно поради различни причини да зарадвате някого с такъв.

През тази седмица мнозина ще имат важен ангажимент или специални очаквания свързани с родители или с други възрастни родственици. Възможно е събиране свързано с тях.

Тази седмица ще бъде благоприятна за годеж или сватба, както в района, където живеете, така и ако трябва това да се случи в друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на финансовите ви дела, особено за тези които са важни за цялото ви семейство.

Това ще бъде благоприятен период за семеен бизнес, за семейни инвестиции, за покупка или продажба на семейно имущество и други.

В любовния ви живот ако има вече възникнали недоразумения или други сложни ситуации, вашите действия могат само да ги усложнят. Ще бъде добре да помислите какво очаквате и какво искате от настоящата си любовна връзка, преди да вземете решение или да провокирате нови усложнения с действията си.

През тази седмица ще имате среща или разговор с хора, които ще имат нужда от съвет или помощ при разрешаването на неприятности свързани с кредит, финансов документ или договор.

Жените Скорпион ще имат благоприятно време да реализират свои планове или ангажименти свързани с пари. Разговор с човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак ще ви бъде много полезен.

Мъжете ще са по-предпазливи или мнителни през тези седем дни. Определено с недоверие ще приемате думите и действията на човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще трябва да направите усилия да израстнете в духовен план, да четете, да случашате и да отсявате информацията, която ви се предлага в Интернет и дори чрез приятели. Има много ценни и верни неща, но има и много лъжи.

Тази седмица ще се запомни с поводите за спорове и конфликти, които понякога ще възникнат съвсем неочаквано. Сложни ще бъдат тези от тях, които са свързани с любовния ви живот и с доверието между партньорите.

Неприятностите, които ще възникнат през тази седмица, колкото и малки, незначителни или бързо преминаващи да бъдат, ще оставят след себе си неприятна горчилка.

През седмицата мнозина ще посрещнат гости в дома, като в повечето случаи това ще бъде баба, майка, сестра или друга близка жена.

Някои от изненадите през тази седмица ще са свързани с развитието на съдебно дело, с посещение в юридическа институция, вземане на важно решение за бъдещето, нови познанства с хора отблизо и далеч.

Ще успеят да ви изненадат срещи или разговори с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Седмицата ще изиска максимално внимание при пътуване. Неприятна новина от друг град или държава ще разстрои някои от вас.

През тези седем дни младите мъже ще имат възможност да покажат какво са научили досега, какви способности са развили, към какви цели се стремят и ще ги постигнат на всяка цена. Това е градивна и важна седмица за вас и в личен план и в кариерата, която сте избрали.

Младите жени има опасност да направят погрешен избор при покупки както лично за себе си, така и за дома си. Това е неблагоприятно време за вас за продажби на стоки или някакъв вид имущество.

Жените над 35 годишна възраст ще имат много семейни задачи и задължения, но едва ли нещо или някой ще попречи за тяхното изпълнение.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще останете разочаровани от невъзможността да реализирате свой план с приятели.

Причините ще са индивидуални, свързани със здраве, с възникване на нови ангажименти или други обстоятелства.

През седмицата ще възникне притеснение за здравето на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби от кръга ви приятели. Тази ситуация ще има благоприятно развитие и паниката е излишна.

През тази седмица добро развитие ще имат финансовите дела и отношения в семейството и с хора от кръга ви роднини. Мнозина ще се зарадват на получаване на пари, приключване на някакъв кредит или ипотека, нов професионален договор с по-добро заплащане и др.

Благоприятните тенденции върху финансовите ви дела не касаят участието ви в нелегални игри, лъжливи действия с цел лично облагодетелствуване или хазарт.

Бъдете разумни и използвайте това добро за вас време да се стабилизирате или да положите основите на нови сериозни източници на доходи чрез работа, която вие самите ще свършите.

Опитите за измама, за търсене на лесни начини за преживяване ще ви сблъскат с други лицемерни и фалшиви хора, от които по някакъв начин вие самите ще пострадате.

Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с новина за бременност, за раждане на дете или друго специално събитие, което е важо за вашия личен или любовен живот.

Мъжете над 35 годишна възраст ще трябва да изпълняват с много по-голямо внимание професионалните си задължения и да не разчитат единствено на опита си, да не проявяват излишно самочувствие.

Една малка грешка или недоглеждане може да бъде в основата на голям проблем, авария и дори да застраши нечий живот.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще бъде много важно да запазите емоционална стабилност, да се научите да изчаквате и да бъдете търпеливи.

Провокации ще има от различни места и лесно може да бъдете въвлечени в конфликти, чиито последствия да ви въвлекат в сложни ситуации, неприятности или раздели.

През тази седмица опитите на някой около вас да ви заблуди с информация или с нещо дрруго ще има много емоционално въздействие върху вас.

Здравето на близък човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей може да бъде проблем поради прибързана или невярна диагноза или лечение.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но предимно по семейни причини, поради грижи за имот извън вашето населено място и др.

Някой от дома ви също може да реализира едно пътуване за няколко дни или повече.

През седмицата по-сериозно внимание ще изискат битови или имотни проблеми, аварии или други неочаквани ситуации, които ще изискат бързи и адекватни действия от ваша страна.

Отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, основно ще имат материално – имуществен характер.

Ваша приятелска връзка или ново познанство с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион тепърва ще донесенякакво благоприятно влияние върху делата и върху живота ви като цяло.

Жените над 35 годишна възраст ще могат да уредят важен за тях документ или договор, да уредят финансови отношения с представител на институция или друга личност извън семейното им обкръжение.

Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева трябва да бъдат строго премерени без излишни фриволности.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица развитието на първоначалните ви планове ще има неочаквано и дори странно развитие. Това особено важи за предварително уговорени срещи или общи действия с мъже, които живеят извън вашето населено място.

Седмицата носи важни новини отблизо и далеч свързани с ваши роднини или със семейни приятели. Може да обсъждате бъдещи срещи, да получите покана за събиране по важен повод, която тепърва ще решавате дали да приемете или не.

Това ще бъде благоприятна седмица да направите или приемете предложение за брак.

Във финансов план седмицата ще бъде благоприятна за вас, зашото ще можете да разчитате на помощта и съдействието на различни хора.

Използвайте тези хубави дни да стабилизирате любовния си и личен живот, да вземете важни, постижими решения и цели за бъдещето си.

За родителите родени под този зодиакален знак образованието или кариерата на дете ще бъде проблем или приоритет поради друга важна причина. Възможна е промяна от всякакъв характер, но с идея тя да бъде за добро.

Настроението ви през тези седем дни ще е нестабилно, въпреки позитивните тенденции, които ви се дават. Възможно е да искате повече за себе си или да имате нереални очаквания за някои събития.

Ще има изненади, които ще успеят да ви заредят с положителни емоции, но като цяло всичко това ще зависи от вас.

Седмицата носи нови шансове и късмет на младите жени и на мъжете над 35 годишна възраст.

Младите мъже Риби ще трябва много по-отговорно да приемат ангажиментите и обещанията, с които ще се ангажират през тези седем дни.

Източник: https://astro.velida.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви