Нострадамус
Нострадамус

Нострадамус е може би най-известният предсказател в историята на човечеството. Много от неговите пророчества, изразени в стихове, наречени катрени, се оказаха верни през годините. Едни от тях са идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война. Той е написал 6338 пророчества, които обхващат периода до 3797-а. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Ето и какво е предрекъл Нострадамус за 2021-а.

1. Зомби апокалипсис

Руски учен ще създаде биологично оръжие и ще произведе вирус, който може да превърне човечеството в зомбита, и всички ние ще изчезнем в близко бъдеще. Звучи футуристично и нереално, но в условията на световната пандемия от коронавирус стиховете на Нострадамус започват да добиват повече смисъл.

2. Мюсюлманите ще управляват света

„Камилата“ от пророчествата на Нострадамус означава арабското население, което живее в цяла Европа и най-вече във Франция и Германия, или вълната от имигранти към Стария континент. Също така експертите по демография предупреждават, че мюсюлманите ще завладеят ЕС през следващите десетилетия, без да се налага да изстрелят и един патрон. От една страна, поради големия брой мюсюлмански имигранти и бежанци, и, от друга – заради европейците, които имат все по-малко и по-малко деца.

3. Американските войници ще имат имплантирани чипове в мозъка

Американските войници ще бъдат превърнати в киборги, поне на мозъчно ниво, за да спасят човешката раса. Този чип трябва да ни предложи необходимия цифров интелект, за да напреднем отвъд границите на биологичния интелект. Това може да означава, че ще включим изкуствен интелект в телата и ума си.

4. Комета ще удари Земята или ще се доближи съвсем близо до нея

Това събитие ще предизвика земетресения и други природни бедствия, което може да се заключи от стиха „В небето човек вижда огън и дълга следа от искри“. Други интерпретации на този катрен твърдят, че той се отнася за голям астероид, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, астероидът ще се нагрее, появявайки се на небето като голям огън. НАСА наистина обяви, че огромен астероид вероятно ще удари Земята през следващите години. Небесното тяло 2009 KF1, има шансове да удари планетата на 6 май 2021-а, като астрономите са стигнали до това заключение, след анализ на траекторията му.

5. Глад от библейски мащаб

Нострадамус прогнозира, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни болести и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020-а представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие.

6. Слънчеви бури

2021-а ще бъде доста значима по отношение на големите глобални събития. Ще се случат мощни слънчеви бури, които могат да причинят големи щети на земята. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея“. Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция.

7. Опустошително земетресение ще унищожи Калифорния

Според тълкуването на катрен, написан от Нострадамус, изключително мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021-а. Той прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логично място, където това може да се случи. Според астролозите стихът „Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява“ сочи към следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това положение на небето – 25 ноември 2021-а.

8. Папа Франциск ще приближи хората по-близо до църквата

Независимо колко години папа Франциск ще остане лидер на Kатолическата църква, той ще остави след себе си милостиво и впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ за все повече и повече хора.

standartnews.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви