Рут Колева се похвали, че е получила признание за певческия си талант от не кой да е, а от самата Лейди Гага. Световната звезда е възхитена от гласа на българката, която гради успешна кариера в САЩ

Рут се изявява в ресторанта на бащата на Лейди Гага – Джо Джерманота. Той лично я поканил за редовни концерти в легендарното му заведение в Ню Йорк. Срещата между тях се случва, след като Джо попада на концерт на Колева със Софийската филхармония в интернет и й пише, че е впечатлен от начина по който преживява музиката. Скоро след това българката се присъединява към неговата специална програма заедно с номинирания за „Грами“ басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена – и двамата възпитаници на колежа в Бъркли.

„Започнахме да правим концерти в ресторант в Манхатън, който се радва на отбрана от аудитория. Сред посетителите на всичките ни концерти беше и бащата на Лейди Гага. Показал й е клипче на мое изпълнение и ми сподели какво му е отговорила тя: „Уау! Невероятно!“. Зарадва ме много самият факт, че ме е чула, защото аз съм й голям фен“, споделя Колева пред „България днес“.

30-годишната родна изпълнителка се радва на огромна популярност в Америка. Най-новата й песен се превърна в хит и парчето й се завъртя по MTV още преди официалната му премиера.

standartnews.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви