Созопол приема Черно море в Каблешково
Созопол приема Черно море в Каблешково

Отборът на Созопол ще изиграе своята първа контролна среща от зимната подготовка срещу Черно море Варна. Двубоят е на 16-и януари /събота/, от 14:00 часа, на стадиона в Каблешково,

а „моряците“ ще върнат жеста на „небесносините“ и ще пътуват от Варна за контролата. Морският тим продължава с двуразовите тренировки, а заради лошите метеорологични условия, възпитаниците на Маргарит Димов се готвиха във фитнеса след обяд, а преди обяд правиха крос на стадиона. „Небесносините“ продължават да мерят сили с отбори от Ефбет Лига, за да бъдат на ниво преди началото на шампионата от Втора лига, който стартира на 13-и февруари.

Селекцията продължава, а към тима ще се присъединят поне още 4-ма футболисти в близките дни

Засега от новите със Созопол тренира единствено Борис Тютюков, който се присъедини от Литекс Ловеч. Останалите нови ще бъдат представени в по-късен етап от подготовката. Предстои и снимането за календар в следващите седмици, като бъде окомплектован отбора.

Днес футболистите ще минат задължителните бързи тестове за COVID-19, а след това продължават с тежките физически натоварвания от зимната подготовка.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви