Сексът и градът се завръща
Сексът и градът се завръща

Един от най-успешните тв сериали на 90-те ще се завърне на екрана.

Героините от „Сексът и градът“ Кари Брадшоу, Миранда и Шарлът отново ще обсъждат мъже и обувки в поредицата по HBO Max със заглавие „Просто така“ (And Just Like That)

Снимките ще започнат през пролетта, съобщава „Гардиън“.

Новият сериал ще се състои – като за начало – от десет половинчасови епизода, а също както и в живота, героините ще бъдат с 20 години по-възрастни,

отколкото ги помним от „Сексът и градът“. Ролите ще бъдат изиграни от трите оригинални актриси – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън (които са и копродуценти) и Кристин Дейвис.

Към тях няма да се присъедини четвъртата приятелка, хлевоустата мъжемелачка Саманта (Ким Катрал)

В официалното съобщение не се упоменават причините, поради които тя няма да участва в новите серии. Според „Гардиън“ обаче Саманта е най-яркият персонаж в сериала и без нея той не би имал същия успех.

„Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град“, сподели директорката за оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Оригиналният сериал „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел

Първият епизод е излъчен през 1998 г. Следват шест сезона, които жънат огромен успех по света и са печелили 7 награди „Еми“ и осем „Златен глобус“. Заснети бяха и и два пълнометражни филма (2008 и 2010 г.), както и една отделна серия, предшестваща събитията в сериала и излъчена през 2013 г.

През 2020 г. бе обявено и завръщането на още един култов сериал от 90-те – „Приятели“, чийто последен епизод бе излъчен през 2004 г. „Приятелите“ Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Матю Пери обаче ще се съберат само за една серия, която ще бъде излъчена отново по HBO Max през месец май т.г. До решението се е стигнало след тежки преговори с всяка от звездите, а споразумението с продуцентите включва заплащането от 3 до 4 милиона долара на всеки от актьорите.

Все още не се споменава какви ще са финансовите параметри на продължението по „Сексът и градът“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви