Нещата, които сигурно ще си обещаем
Нещата, които сигурно ще си обещаем

Началото на всяка нова година носи у всеки положителен заряд за нови стремежи, нови желания и нови мечти. И тази година е добре да поставим предварително новите цели, към които ще се стремим през нея. Нека започнем списъка с нещата, които ще започнем да правим. Ще ви помогнем да сформирате новите си стремежи, ще ви представим новогодишни обещания, които всички ние най-често си даваме.

Ще отслабна

След огромната поредица от празнични трапези, обещанието, че ще отслабнем през следващата година е първото, което си даваме. Можем да се ангажираме с поставянето на конкретни килограми като цел. Или просто да си кажем, че трябва да намалим храната. Важното е, че

мнозина от нас решават след Нова година да сложат теглото си под строго наблюдение.

Ще намаля пиенето

Отново следствие на тежките маратони, много от празнуващите си казват, че ще намалят пиенето през тази година. Ако сте продължили с алкохолните забежки и по време на поредицата от именни дни в началото на януари, то тогава това обещание е сред нещата, които са от полза.

Ще спра да пуша

С ограничаването на алкохола идва и обещанието за спирането на цигарите от пушачите. Дето се казва – нещата са много свързани. Колкото и невъзможно да ни се струва предприемането на подобна стъпка, много от далите това обещание удържат на думата си. Ако възнамерявате някога да спрете пушенето, то стартирането на новата година е перфектното време за това.

Ще започна нещо ново

Дали ще обещаете да започнете нов бизнес, работа, обучителни курсове или научаването на нов език – не е важно. Важното е, че ще дадете на живота си нова, вълнуваща промяна. Този тип обещание може да разнообрази или дори промени из основи живота ви. Затова ако сте настроени авантюристично – тогава впуснете се в нещо ново през следващата година!

Ще намеря любовта

Ако все още не сте открили подходящата половинка, то през новата година можете да си дадете обещание да я намерите! Възможно е до този момент да сте отдавали голяма част от времето си на кариерата или обучението си.

Но от този януари можете да започнете да обръщате внимание и на нещата около любовния си живот.

Ще пестя повече пари

Обещанието да започнем да пестим повече средства обикновено важи до следващата ни невероятна покупка. За да прекратим непрестанно повтарящия се цикъл на обещания, можем просто да започнем годината с ясна стратегия за това колко и по какъв начин можем да спестим.

Ще започна да тренирам

Заедно с обещанието си за намаляването на килограмите, много от нас често си казват, че от новата година ще започнат усърдно да тренират. Ако не сте от най-отдадените на спорта личности, то тогава можете да накарате бъдещото си „Аз“ да тренира, заплащайки предварително за абонаментна фитнес карта. Сигурни сме, че стимулът да се възползвате от нещо, което вече сте заплатили ще бъде много по-голям.

Ще пътувам повече

Пътуването и преоткриването на нови места винаги носи със себе си много спомени и хиляди положителни емоции. Доставете си голяма доза от това чувство през следващата година, давайки си обещанието, че ще намерите време и начин за поне едно незабравимо пътешествие!

Ще си изплатя всички дългове

Независимо дали става въпрос за малък заем, взет от приятел или за голям ипотечен или потребителски кредит – дълговете са си дългове и носят със себе си изключително негативен заряд. За да се отървем от този тип притеснения, често в началото на годината си казваме, че през следващите 12 месеца ще прекратим всички наши задължения. Ако съчетаем това обещание с целта да започнем да спестяваме, вероятността да изпълним и двете е наистина голяма.

Ще ставам по-рано

Ако графикът ви позволява да се излежавате до късно, почти 100% сигурни сме, че всяка сутрин правите точно това.

Ставането обаче в късните часове носи и своите негативни страни като чувството на умора и усещането за бързото отминаване на светлата част на деня. Вземете максимума от всеки един ден, обещавайки си да ставате по-рано от новата година. Ще се изненадате колко голяма част от концентрацията ви се крие точно в тези ранни часове.

И ако това не е успяло да ви мотивира достатъчно, тогава вземете пример от най-успешните хора в света, които започват деня си именно в тези часове. В списъка с тези личности се нареждат Ричард Брансън (Virgin Group), Тим Кук (Apple) и Боб Иджър (Walt Disney).

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви