„Търся спортна раница като тази“, „Искам кожена чанта тип торба“, „Дами, търся малка чанта през рамо, моля за вашите предложения“. Може би и вие сте попадали на подобни обяви, разглеждайки групите за продажба на различни стоки за вашия гардероб. Ако сте по-бързи, може да си купите някоя истинска модна находка, при това доста изгодно. Но преди това е добре да се запознаете с най-новите тенденции.

Така нареченият „карантинен стил“ продължава да властва и през 2021 г. Ето защо освен раниците, в които може да поберете доста неща, по-спортните дамски чанти от кожа и плат също ще се търсят. Но тук идва един минимодел, който едва ли сте очаквали да видите – за бутилка вода. И в това няма нищо странно, все пак хидратацията е изключително важна и ако не сте ѝ обърнали внимание през изминалите месеци, е време да промените това!

Чантите с леки и удобни бутилки за вода са тук, за да ни напомнят, че не бива да оставаме жадни, независимо колко заети сме. Ето например тази на Chanel – Lambskin Quilted CC, от колекцията Cruise 2020. Тя струва 4 895 долара и едва ли е по всеки джоб, но подобни тепърва ще излизат на пазара. Освен тази марка, брандове като Jacquemus, Chloé, Marine Serre и Kenzo, също имат минимодели, които да ви предложат.

Според американски модни експерти, симпатичните чантички, които основно са направени за носене на бутилка, ще бъдат хит още тази пролет, когато ще започнем да излизаме по-често навън и много от нас се върнат в офисите. Едни са направени също като манерките, които някои туристи носят, качвайки се в планината, например тази на Givenchy, докато други са по-различни – с плат, кожа, колани, капси и вериги, приличащи на малки чантички.

Докато през 2020-а носехме обикновени пластмасови бутилки в чантата, сега ще ги заменим с по-удобни и няма да ги крием, а ще ги закачваме на колана на кръста и носим през рамо.

Новите чанти, голяма част от които са унисекс, са ориентирани към хората, които водят по-здравословен начин на живот и се стремят да намалят количеството пластмаса, което употребяват в ежедневието си. От друга страна държат на това да бъдат добре хидратирани навсякъде. Е, могат да стават и за алкохол.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви