Първият трейлър на Coming 2 America („Пристигане в Америка 2“) показва пред какво предизвикателство е изправен персонажът на Еди Мърфи няколко десетилетия сред събитията в оригиналната комедия от 1988 г.

За тези с по-лоша памет припомняме, че в „Пристигане в Америка“ Мърфи беше в ролята на принц на измислено африканско кралство, който бяга от охолния живот и уреден брак и се озовава в САЩ. Там, заедно с верния си приятел и помощник Семи (Арсенио Хол), той се сблъсква с истинския живот, включително нископлатената работа и плащането на наеми. А голямата му цел е да намери жена, която ще го хареса, без да се интересува от титли и социален статус.

Продължението, което ще видим догодина, показва, че на принц Аким все пак му предстои да стане крал. Той обаче разбира, че има син в Щатите, за когото досега не е знаел. За да сбъдне последното желание на баща си (Джеймс Ърл Джоунс), Аким отново потегля към Щатите в търсене на младия си наследник и потенциален коронован принц.

Coming 2 America трябваше да се появи по кината, но тези планове – подобно на много други – бяха променени заради пандемията от COVID-19. Правата за филма за САЩ бяха продадени на Amazon Studios и филмът ще се появи в тяхната стрийминг услуга Amazon Prime Video на 5 март 2021 г.

В световен мащаб Paramount все още планират киноразпространение, така че има шанс у нас да го видим на голям екран.

webcafe.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви