Гери-Никол
Гери-Никол

Готова за голямо родителско приключение е Гери-Никол. Яката дупара шокира феновете с намеци, че вече е готова да става майка, съобщи HotArena.

Една бременност и последвалите трепетни първи години със сигурност биха се отразили на кариерата й, притесняват се най-запалените й почитатели. Наскоро Герито имаше период, в който няколко пъти публикува снимки на бебета.

Черешката на тортата дойде, когато певицата сподели: „Мама е най-красивата дума на света!“,

с което окончателно хвърли феновете в тъча. Яката дупара обаче приключи връзката си с MMA боеца Дани Илиев, с когото известно време излизаше и делеше постеля.

За празниците певицата замина на невероятно продължителна екзотична почивка на Бали, а бившия й вече приятел остана в България. На Бали Гери-Никол се завърна към обичайното си форма и спря с бебешките публикации и разкрития за това колко хубава дума е мама. Вместо това Яката дупара заложи на лъскави мокри задни части, дълбоки деколтета, провокативни бедра и неприлични ханшове от плажовете на далечния остров. Казват, че по празниците най-лесно се забременява. Дали Гери-Никол ще ни изненада след девет месеца? Само ако е намерила голямата любов пише „България Днес“.

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви