След две години и половина с екипа на „Созопол“ Стефан Стойнов напусна отбора. Полузащитникът се раздели с ръководството на клуба по взаимно съгласие. Причината е решението му да окачи бутонките на стената и да се пробва в друга сфера от живота.

Небесносините му благодарят за неговата всеотдайност към клуба и му пожелават здраве и късмет в новите си предизвикателства „Созопол“ стартира със зимната подготовка на 7 януари от 13:00 ч.. От четвъртък ще започнат медицинските изследвания на състезателите.

Подготовката е разделена на три етапа като в първия ще се наблегне на физическата подготовка. Във втория етап ще се разработват спортно-техническите детайли и ще се отработват елементите от начина на провеждане на футболните срещи.

Ще се изиграят и седем контролни срещи. Първата е на 16 януари с „Черно море“. Следват – на 20-и мач с „Арда“, 23-и с „Ямбол“, 27-и с „Локомотив“ /Пд/, на 30-и с „Розова долина“, на 3-и февруари с „Черноморец“ на 6-и февруари отново с „Черно море“.

В третия етап ще се работи предимно за освежаването на отбора и подготовката му за първия двубой от пролетния дял на първенството във Втора лига. „Созопол“ подновява надпреварата с гостуване на „Добруджа“ в Добрич. Следват четири домакинства на „Литекс“, „Пирин“ /Благоевград/, „Струмска слава“ /Радомир/ и „Хебър“ /Пазарджик/.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви