За да ни помогнат с избора, няколко стилисти на знаменитости споделят какво ще бъде актуално през тази година. Те имаха за задача да обличат клиентите си за виртуални срещи, като това се оказа доста трудна задача. Трябваше да бъде помислено за смесен стил – официално нагоре и домашно надолу.

Изборът им за най-добрите модни тенденции, в които да се инвестира през 2021 година, съчетава най-доброто от двата свята, но в същото време е класически и безсезонен. Това означава, че дори ако не успеете да пазарувате техните предложения преди януари, ще имате остатъка от годината, за да ги изпробвате.

1. Ейми Кроисдил

Нейният съвет: Домашни дрехи.

Модните брандове веднага усетиха накъде духа вятърът тази година и започнаха да правят все по-красиви дрехи за дома. Тук се включват удобни спортни комплекти, стилни пижами и дори изискани и секси домашни халати. Ейми съветват да инвестирате в дрехи, които няма да се разтегнат след поредното пране и ще останат меки по всяко време. Тя е заложила на дрехи от 100% рециклирани тъкани, което прави покупката ѝ отговорна към природата.

Как да ги носим: Купете си горнища в един до два размера по-големи. Колкото по-широки, толкова по-добре, за да може домашното ви облекло да изглежда възможно най-стилно.

2. Зейдриан и Сарак

Техният съвет: Стилни костюми.

Въпреки че 2020 година премина под знака на изолацията, това не означава, че трябва да забравите за стилните си дрехи. Извадете костюмите и ги поставете на закачалка, защото съвсем скоро те ще ви потрябват. Ако пък искате да пробвате нещо ново, заложете на комбинация от свежи цветове, които ще контрастират с тежката 2020-а. По този начин ще покажете на всички, че сте забравили за тези 12 месеца, към които никой не иска да се връща.

Как да ги носим: Страхотният втален, но леко свободен костюм е задължителен елемент във всеки гардероб. Трябва обаче да постигнете баланс. Изберете модерна риза, съчетана с широки панталони и огромен блейзър. Тенденциите, които виждаме са отражение на времето, в което живеем и затова сме заобиколени от тъмните тонове. Някои от нас обаче може да се чувстват по-оптимистично и да празнуват живота с ярки цветове и флорални щампи.

3. Даниеле Голбърг

Нейният съвет: Плетена жилетка.

Даниеле смята, че това е прекрасно допълнение към гардероба ни, което обаче не получава заслуженото внимание. Според нея, плетената жилетка е красива и може да бъде съчетана с почти всичко.

Как да я носим: Облечете я върху обикновена тениска и навийте леко ръкавите за допълнителен стил.

4. Клоуи Харстеин

Нейният съвет: Широки панталони.

„Мисля, че всички свикнахме да носим по-широки дрехи тази година“, казва тя пред InStyle. Според Клоуи, 2021-а ще е чудесна възможност да продължим тази тенденция, като в същото време не излизаме от зоната си на комфорт.

Как да ги носим: Стилистката съветва да не мислите много за стила и просто да използвате въображението си. Широките панталони може да се превърнат в основен елемент в гардероба ви, така че с промяната на сезоните се опитайте да изградите няколко възможности. Комбинирайте ги със страхотна плетка от кашмир, с блейзър, с обикновена тениска или пък скроена риза.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви