Време е да извадите шапките и шаловете, ако досега не сте
Време е да извадите шапките и шаловете, ако досега не сте

Освен задължителния пуловер, пухкавото палто и хубави ботуши или кубинки, в гардероба ни трябва да присъстват и някои основни зимни аксесоари.

В случай, че обожавате да носите шалове и имате богата колекция, то със сигурност си ги ползвате и у дома. Пандемията едва ли ще ви попречи да си купите още един или да поръчате любим модел за някой близък.

Кои са най-търсените зимни аксесоари?

1. Пухена шапка тип „идиотка“

Кайли Дженър е една от звездите, които залагат на този модел зимни шапки. Те са по-широки и не прилепват плътно по главата, но пък са направени от пухкава материя, която топли.

Разполагайки с този страхотен зимен аксесоар, вие може да го носите с по-спортно яке или палто.

2. Квадратен/правоъгълен обемен шал

Друго нещо, което задължително да си купите този сезон, особено ако сте по-зиморничави. Тези шалове са като мекото одеяло, с което понякога се завивате на дивана у дома. Освен това заради големината им могат да се носят по няколко различни начина.

По-обемните квадратни или правоъгълни шалове се предлагат предимно в каре, но има и други свежи принтове. Друг вариант е да изберете едноцветен, в контраст или в съчетание със зимното ви палто.

3. Кожени ръкавици

Един стилен зимен аксесоар, харесван не само от бизнес дамите. Независимо дали черни или в друг цвят, те отиват на почти всяко зимно палто.

Има модели, които са с мека и топла подплата, от които може да изберете най-подходящия за вас.

Разбира се, по-добре е да отделите пари за ръкавици от естествена кожа, но ако нямате възможност, има доста сполучливи модели от изкуствена.

4. Шапка тип барета

Носейки този модел, вие ще донесете френския шик в зимния си гардероб. Тази година по-пухкавите и плюшени модели са доста актуални. За предпочитане е да са едноцветни, но има и такива в каре.

Много дами носят своята барета не само навън, но и вътре, ходейки на различни събития.

5. Плетени шапка и шал в комплект

Една от тенденциите за зимата са плетените дрехи и аксесоари. Колкото по-пухкави са, толкова по-добре. Освен някои модели от мериносова вълна, която е номер едно за студените дни, може да заложите на комплект от мохер.

Комплектите от шапка и шал в един и същи десен, са доста търсени за коледни подаръци. Има и такива, които предлагат и трети важен аксесоар – ръкавици (с пръсти или без). Ако не харесвате мохер, то по-добре се ориентирайте към модели с вълна или памук.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви