Честита нова година
Наздраве за незабравимите мигове!

Честита Новата 2021 година!

Започваме един чисто нов календар. Много ни се иска с прехвърлянето на първата минута от тази година нещата да се променят. Да счупим каръка на 2020 и да прегърнем 2021 с надежда. Всичко лошо да оставим зад гърба си и да го заровим надълбоко, за да не изпълзи отново.

Затова, по древен обичай, нека да вдигнем чаши! Дори край масата ви да има по-малко столове тази нощ, дори да не сте сложили всичките традиционни ястия, дори наздравицата да е през компютъра, дори да има сълзи в очите ви, на пук на всички лоши мисли, на тревогите и неизвестността, да вдигнем чаши!

Усмихнете се! Всички беди се плашат от усмивката!

И нека новата година да ви донесе здраве! От всичко най-много здраве!

Нека да усещаме близостта на семейството си! Нека да се обичаме, да си прощаваме, да се разбираме, да си вярваме, да споделяме, да взимаме и да даваме, да участваме, да се подкрепяме!

Нека всичките ни решения да бъдат правилни! Нека срещаме само позитивни хора! Нека да бъдем спокойни! Нека догодина по това време да имаме само щастливи спомени! Нека всичките ни близки да бъдат край нас! Нека годината да е пълна, здрава, плодородна! Нека всичките ни проблеми да се оправят с един здрав сън и малко уиски!

Нека всеки ден да имаме поводи да бързаме да се приберем вкъщи, да прегърнем човека до себе си, да почерпим приятелите и да благодарим на Вселената за всичко и всички, което имаме!

Затова – усмихнете се, вдигнете чашите и кажете: „Наздраве!“ За по-хубавите дни, за щастливите мигове, за любовта и хората, които ни карат да бъдем по-добри!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви