Деми Мур сподели, че се почувствала като „морско свинче“, участвайки в новата продукция на Холивуд „Songbird“. Това е първият филм, който започна да се произвежда след спирането на филмовата индустрия заради коронавируса.

58-годишната актриса е доайен в актьорския състав в романтичния трилър на режисьора Майкъл Бей и призна, че всички актьори са били наясно, че те са „тестов екип“ заради начина, по който филмовата индустрия вече може да работи, защото са първите, които стартират заснемане след кризата с коронавируса.

Тя каза: „Това беше първият филм от това, което разбирам, че вече ще получава „зелена светлина” за да започнат снимките. Така че по някакъв начин се почувствах сякаш сме морски свинчета. Ние бяхме тестовият екип, за да видим дали може да се работи, при строгите мерки за безопасност”.

Деми – която играе във филма главната героиня Пайпър Грифин – вярва, че филмът е „предупредителна приказка“ и изобразява „най-лошия кошмар“ на всички сред кризата с коронавируса.

Тя обясни: „Става въпрос за пандемия в бъдеще и мисля, че това е предупредителна история. Това е версията на това, което би се случило в най-лошия ни кошмар след този вирус. Филмът разказва за свят, който се е разделил между тези, които могат всичко и тези, които не могат нищо. Това е история за отчаянието и страха, които могат да завладеят…Моят герой е жена, майка и съпруга, които са прибегнали до някакъв черен пазар, за да оцелеят със семейството си. Това е свят, в който, ако сте имунизирани срещу вируса, каквато е моята героиня, имате карт бланш за живот в свят, където всички останали са подчинени на забрани”.

Деми сподели пред „Контактмюзик”, че в кариерата си винаги е търсела роли, които е чувствала като „провокативни“.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви