Арена Бургас
Арена Бургас

В първите месеци на 2021 г. предстои да бъде изцяло завършена многофункционалната спортна зала „Арена Бургас“. Нейното построяване беше финансирано със средства, отпуснати от правителството в размер малко над 57 млн. лв. Очакванията бяха тя да бъде напълно завършена до края на тази.

Съоръжението ще бъде оборудвано със спортни уреди от най-висок клас, което ще позволи провеждането на състезания от световен ранг по лека атлетика, художествена гимнастика, спортна гимнастика, волейбол, баскетбол, борба, бокс и др.

Припомняме, че преди две седмици за Община Бургас се отпуснаха 4 898 000 лв. за ремонт на общинска пътна мрежа, в това число и за доизграждане на улица към многофунционалната спортна зала „Арена Бургас“.

4 КОМЕНТАРИ

 1. А другите улици в града тънат в мизерия, за майките с количките ,хората инвалиди. И много улици и тротоари не са пипнати през мандатите на кмета,но все пак имаме скъпата зала, с които средства можеше да се оправи инфраструктурата на града ни…..

  • Цвете, Цвете, гневно Цвете, четете!
   Парите, над 57 милиона лв., са от държавния бюджет.
   Залата е нещо много важно за града и за страната.
   5-те милиона са за още няколко обекта, освен около залата. Медиите го оповестиха.
   Общината наистина има още много задачи за решаване по инфраструктурата, но направеното е
   впечатляващо за страната.
   Весели празници!

 2. Интересно този шаран каква архитектурна ценност има. Да бяха от пуснали тези пари за реновиране не от вън а вътре Окръжната болница на Бургас с нови легла нова техника а данете страх от хлебарки.

Comments are closed.